Accentele cromatice – detaliile care fac diferența

Culorile ne influențează starea de dispoziție mai mult decât ne dăm seama. Pentru a ieși din starea de monotonie și de rutină este necesar să adăugăm mici pete de culoare în oaza noastră de relaxare. Obiectele mici, în nuanțe puternice, sunt cea mai bună soluție într-o astfel de situație pentru că reușesc să înveselească spațiul într-un mod subtil.

1.Baterii

Un decor anost poate fi însuflețit prin câteva pete de culoare dacă sunt plasate în zone strategice ale camerei. Cu cât se îndepărtează mai mult de culoarea dominantă, cu atât accentul va fi mai puternic. Astfel, obiectele accentuate cromatic tind să iasă în evidență.

Ține cont că într-o baie, o culoare nu-și poate atinge singură potențialul. Așadar, cu ajutorul schemelor cromatice spațiul băii va avea fie un aer elegant și subtil, fie unul extravangant și creativ.

e-Baie îți oferă o varietate de baterii pe nuanțe de bronz periat, auriu, alb sau negru pentru a-ți putea schimba aspectul băii așa cum dorești. În alegerea culorilor de accent trebuie să ții cont de schema cromatică generală. Asta nu înseamnă monocromie și nici repetarea aceleiași scheme de culori în fiecare cameră, ci păstrarea unui element de legătură între acestea.

baterii Hansgrohe
Baterii Hansgrohe

2. Accesorii

Accesoriile de baie sunt acele obiecte care pe lângă funcționalitate, pot să ofere și o valență estetică. În magazinul nostru, vei găsi accesorii variate pentru a-ți recăpăta ordinea în baie. De la recipient pentru dischetele demachiante, portpahar până la polițe, cuiere și coș de gunoi.

Considerăm că e o lege nescrisă ca într-o baie trebuie să existe o porthârtie sau o portperie, chiar și un cuier sau un coș de gunoi.

accesorii fero
Accesorii de baie – portpahar Ferro

3. Ventile

O combinație interesantă sunt bateriile cu ventilele, nuanțele acestora fiind complementare. Ventilele colorate sunt din ce în ce mai populare și sunt o schimbare bine-venită a clasicului crom.

În gama diversificată pe care ți-o punem la dispoziție se numără ventile click-clack, ceramice, lucioase sau mate, cu preaplin sau fără. 

4. Sifoane lavoar

Fie că ai sifonul de la lavoar vizibil sau nu, la e-Baie găsești o varietate de nuanțe cromatice. Ține cont că sifoanele de baie calitative pot face față unui debit mare de apă fără probleme. Acestea sunt realizate astfel încât nu există locuri în care să se adune murdărie care să provoace mirosuri neplăcute și vor funcționa într-un mod rapid și plăcut.

Tu ce accente cromatice ai în baie?