Bateriile Kludi - design inovativ

Folosim bateriile în fiecare zi, fie la baie sau la bucătărie. De aceea, Kludi și-a propus să îți ușureze viața combinând în mod unic experiența de utilizare de înaltă calitate și perfecțiunea designului. Drept urmare, bateriile sunt mult mai mult decât ustensile de zi cu zi, brandul acordând o prioritate materialelor premium și finisării de precizie.

Perlatorul Kludi

Perlatorul adaugă la apa care circulă prin pipa bateriei bule de aer. Astfel, jetul de apă este mai silențios și se creează o senzație de volum mai mare de apă. Un prim beneficiu al perlatorului este că prin apa oxigenată se extrag toxinele de pe suprafața pielii. Pe lângă o curățare mai eficientă, vei avea parte și de o economisire a apei de până la 40%.

Puritatea formelor

Colecția Pure & Style îmbină design-ul de primă clasă cu caracteristicile funcționale. Linia elegantă de baterii se îmbină cu ușurință cu stilurile moderne de design interior și este o dovadă excelentă că stilul nu depinde de buget.

Design-ul clasic și atemporal al colecției Pure & Solid are un caracter expresiv. Cu design-ul ergonomic, această baterie este un exemplu impresionant de manoperă, realizat la cele mai înalte standarde de fabricație. Design-ul clasic, atemporal, se îmbină în majoritatea stilurilor de amenajare – fie moderne, fie convenționale.

Colecția Pure & Easy reprezintă un design redus care poate fi integrat perfect în stilurile moderne de baie. Această versatilitate face ca această linie de baterii să fie atât de populară.


baterie lavoar kludi

Purismul autentic

Colecția Bozz  întruchipează purismul autentic. Stilul purist promovează aspectul clar, redus, lipsit de orice element complicat sau decor de prisos. Purismul caută să ofere cea mai bună funcționalitate posibilă: Forma urmează funcția.

Desigur, pe site-ul www.e-baie.ro vei găsi și colecții pe negru mat ce creează evidențieri sofisticate, în special prin contrast cu ceramica albă lucioasă. Oferă băii tale o notă complet personală!


baterie cada dus kludi bozz - baterii kludi baie
baterie lavoar kludi bozz - baterii kludi

Sinergia formelor geometrice

Colecția Zenta SL se caracterizează prin sinergia atent echilibrată și armonioasă a formelor dreptunghiulare și circulare. Acest lucru se transmite vizual un sentiment de calm și seninătate.


baterie incastrata kludi

Lux și extravaganță

Bateriile din colecția Ameo, crează o pată de lux și extravaganță în baie. Formele rotunjite, combinate cu suprafețele plane prin canturi delicate și cu detalii atent alese reflectă o tendință actuală în design-ul modern: minimalismul soft, mai feminin, mai delicat decât cea care promovează exclusiv formele geometrice simple.


baterie lavoar kludi ameo  - baterii kludi

Eleganța în sine

Colecția Balance este una din cele mai elegante colecții premium. Cu suprafețe netede și curbe blânde combinate meticulos, Kludi Balance exemplifică rafinamentul esteticii moderne. Mânerul – care pare că plutește deasupra corpului bateriei –atrage atenția.


baterie neagra kludi balance - design inovativ

Baterii termostatate

Datorită posibilității de prestare a temperaturii, bateriile termostatate oferă maximum de comoditate în utilizare. Un element termic special compensează instant fluctuațiile de temperatură fără ca utilizatorul să sesizeze.

Toate bateriile Kludi termostatate dispun de:

protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei

sită pentru reținerea impurităților

mâner de reglare a temperaturii cu protecție la apă fierbinte la 38 de grade C, funcție utilă în special pentru familiile cu copii

Baterii electronice

Bateriile electronice pot ajuta la îmbunătățirea curățeniei, igienei și confortului. Funcționarea fără contact menține bateria curată. Pentru a asigura apa potabilă curată, funcția de spălare igienică automată integrată elimină impuritățile microbiologice cauzate de apa stagnată.


baterie electronica kludi balance
Baterie electronica, colecția Balance

Bateriile de bucătărie

Bateriile de bucătărie Kludi sunt dotate cu:

țeavă de umplere mobilă

protecție de sens (back flow)

protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei

perlator și regulator de debit

cartuș ceramic cu limitator de apă fierbinte

baterie bucatarie kludi bingo star xs - bateriile kludi - deisgn inovativ
Baterie bucătărie, colecția Bingo Star XS

Astfel, e-Baie îți pune la dispoziție varietatea colecțiilor brandului Kludi! Tu ți-ai ales modelul?