Bateriile negre. Schimbarea la care nu te aștepți.

Te-ai gândit să îți renovezi baia? Simți că ar trebui ceva schimbat? Ți-ai vizitat prietenii de curând și ai observat că baia lor ofera o atmosferă placută? Dacă ai răspuns la cele 3 întrebari cu „da” atunci oferă-ți 5 minute de pauză și citește acest post. Nu garantăm că după acest post vei începe renovarea în baia ta, dar sperăm că vor apărea câteva idei noi pentru noul potențial proiect. Dacă nu ai acordat suficient buget, poate că nu ai timp sau dispoziția necesară pentru renovarea băii tale dar totuși îți dorești o schimbare atunci prin schimbarea unei simple bateri poate face diferenta in baia ta.

Venim cu o sugestie pentru tine de care suntem siguri ca se va face o diferenta. Bateriile negre.

Designerii de interior, în ultimii ani, optează din ce în ce mai mult la această culoare pentru baterii indiferent de stilul pe care îl abordează (minimalist, clasic, industrial sau industrial chic).

Nu contestăm cromul ca ar fi anost dar prin natura lui „cameleonică” nu pune în evidență elementele care ți le-ai dorit a fi mai vizibile în baia ta. Culoarea neagră va oferi un contrast mai ales dacă culoarea principală în încăpere este albul sau sunt tonuri de alb. Recomandăm și plante (care iubesc umezeala) pentru un plus de personalitate.

Un lavoar alb și o baterie neagra este cheia spre acea schimbare pe care ți-o dorești. Desigur, un lavoar negru cu o baterie neagră cu siguranță atmosfera din baie va fi una sobră, misterioasă chiar (în funcție de culorile alese din încăpere) și elegantă. Dacă îți surâde ideea de avea accentul acela care schimbă total aspectul băii tale atunci îți recomandăm să schimbi bateria pentru cadă, dar și pentru cea de duș.

Pe site-ul nostru vei găsi baterii negre de la Hansgrohe si Kludi.

Pe lângă aspectul placut pe care ți le oferă bateriile de la cele două branduri, inovațiile lor îți vor schimba experiența în baie.

În primul rând, cele două branduri folosesc tehnologii de economisire a apei, iar în ziua de azi este foarte important ca un produs (indiferent de natura acestuia) să fie eco-friendly sau sustenabil.

În al doilea rând, duzele bateriilor sunt ușor de curățat, astfel murdăria se depune mai greu și nu în ultimul rând, dar și cel mai important aspect este faptul că după fiecare utilizare pielea va fi mult mai fină datorită tehnologiei care combină apa cu aerul astfel formând picături fine și mai ușoare.

baterie_cada_dus_kludi_bozz

Nu te îngrijora pentru întreținerea bateriilor negre, desigur, datorită culorii se vor vedea toate petele începând de la cele de apă până la cele de la produse cosmetice și sanitare. Curățarea se face ușor cu o laveta sau cârpa dintr-un material moale (precum bumbacul). Este exclus folosirea soluțiilor abrazive, corozive sau pe baza de clor deoarece detelioreaza finisajul bateriei. Oțetul alb ar fi o soluție optimă pentru îndepărtarea depunerilor de calcar, dar vei găsi și în comerț soluții mai blânde de curățat.