"Oglinda, oglinjoara… Ce oglinda mi s-ar potrivi oare?"

Oglinda de baie este printre obiectele indispensabile. Fie ca e vorba de rutina de dimineata sau cea de seara nu vei iesi din baie fara sa iti verifici tenul, make-up-ul sau chiar tinuta. Oglinda mare sau mica, cu polita sau fara, cu sisteme inteligente sau simple avem pentru tine oglinda potrivita.

Camera de baie este acel spatiu intim unde nimeni nu iti va perturba linistea. Este acea escapada din zi unde esti tu cu gandurile tale si reflecti asupra lor. Pentru acea liniste e nevoie de o ordine in baie, iar pentru ordine am vorbit in postul trecut despre masca de lavoar care ascunde multe din produsele de curatenie sau cosmetice. Daca mai ai nevoie de inca un loc de depozitare care sa ascunda obiectele care ocupa inutil spatiul iti sugeram dulapurile cu oglinzi.

Trecand la un registru un pic mai serios, inainte de a cumpara oglinda trebuie sa ai in vedere spatiul dispus din baie deoarece la noi vei gasi oglinzi rotunde, dreptunghiulare si patrate.

In genere, oglinda creeaza iluzia unui spatiu mai mare aducand adancime. Amplifica lumina, daca este pozitionata astfel incat sa reflecte lumina naturala fiind un bonus pentru baile mici si medii.

Fiind unul dintre punctele focale ale unei bai ar trebui sa tii cont si de urmatoarele aspecte:

  • Oglinda trebuie sa fie la aceeasi dimensiune cu lavoarul
  • Montarea trebuie sa se faca la o dimensiune accesibila pentru toti membrii familiei
  • Cel mai important aspect este faptul ca nu ar trebui sa distorsioneze imaginea

Daca optezi pentru oglinda cu iluminare LED sau cu componente electronice, pozitionarea ei  trebuie sa fie conforma cu clasa de protectie corespunzatoare zonei de umezeala adica oglinda cu iluminare poate fi montata la o distanta de cel putin 0,6 m de cada sau cabina de dus.

Avantajul LED-urilor este consumul de energie electrica. Ele consuma mai putina energie fata de becurile conventionale.

KolpaSan

Dulap cu oglinda coletia Lara

In catalogul de produse a brandului slovac vei intalni dulapioare cu oglinda care sunt doate cu priza si senzor de aprindere si tot odata au si sistem de inchidere lenta (soft close) pentru evitarea accidentelor in baie dar si oglinzi cu sistem inteligent de iluminare ce ne ofera posibilitatea de a controla intensitatea luminii prin atingere. Vei gasi oglinzi rotunde si dreptunghiulare cu polita

Fluminia

Oglinda Fluminia

Oglinda Mona este montata in piele si cu montaj suspendat. Este portivita celor care le place sa fie in pas cu moda.

Din septembrie vom avea in stoc oglinzi cu iluminare LED in 2 temperaturi de culoare (rece si cald) cu actionare prin atingere (touchscreen), intensitatea luminii ajustabila si dezaburire.

Cersanit

Mobilier cu oglinda din colectia Easy

Fie ca iti doresti o oglinda cu polita, rabatabila sau cu sistem de iluminare LED incorporat vei gasi in catalogul celor de la Cersanit ceea ce iti doresti la un pret avantajos. Dulapioarele cu oglinda au, de asemenea, sistem de inchidere lenta (soft close).

Villeroy & Boch

Indiferent ca esti adeptul unui stil clasic sau modern, cei de la V&B au solutii pentru orice gust. Iti doresti ca baia ta sa fie remarcabila? Fie ca alegi oglinda cu LED si tehnologii noi sau cea clasica (montata in rama de lemn masiv) cu siguranta inviatii tai vor pleca din baia ta cu impresii bune indiferent de oglinda aleasa.