Paravanul Walk-IN ideal pentru orice baie

Paravanul de duș walk-in este ideal pentru orice baie, indiferent de dimensiunea spațiului. Oferă o atmosferă modernă și practică, cu un aspect curat.

Amplasarea dușului Walk-IN

Dușul Walk-IN este o soluție ideală pentru cei care nu dispun de un anumit buget sau au un spațiu îngust a băii. Amplasarea acestuia se face fie direct pe plăcile de gresie ale băii, montat într-o adâncitură, fie pe o cadiță de duș. În cazul montării pe pardoseală, evacuarea apei se realizează printr-o rigolă de duș. Paravanele sunt realizate din sticlă securizată și dispun de montaj reversibil.

Beneficiile unui duș Walk-IN

Ideal pentru spațiile mici

Accesibilitate

Design minimalist

Ușor de curățat și durabile – Paravanele de duș au profil eloxat – procedeu electrochimic de tratare a metalului cu scopul de a-l proteja împotriva oxidării, oferindu-i o mai bună rezistență în timp.

Unele paravane beneficiază de tehnologia Aquaperle – aceasta oferă protecție eficientă împotriva petelor de calcar. Structura specială permite ca apa să se prelingă pe suprafața sticlei numai sub forma de picături, reducând astfel posibilitatea depunerii murdariei la minimum.

La e-Baie vei găsi o varietate de modele și dimensiuni de paravane de duș Walk-IN, potrivite pentru baia ta. Alături de paravanul de duș, îți recomandăm și rigolele de duș pentru a se completa armonios.