Vrei o baie organizată? Accesoriile sunt răspunsul

Accesoriile de baie sunt acele obiecte care te ajută să îți menții baia organizata din punct de vedere funcțional dar și, de ce nu, cromatic.

Tocmai ți-ai cumpărat revista de lifestyle & living sau ai prins o jumătate de ora liberă și te-ai uitat pe net la amenajări interioare și ai observat că acele recipiente pentru săpunul lichid pentru mâini sunt în același ton cu restul accesoriilor din baie? Sau poate ai fost în vizită și ai rămas impresionat de baia bine organizată a gazdei?

Vei găsi în magazinul nostru accesorii de la Ferro pentru a-ți recăpăta ordinea în baie. De la recipient pentru dischetele demachiante, portpahar până la polițe, cuiere și coș de gunoi. Recomandăm ca în baie să existe o anumită ordine pentru a-ți fi mai ușor să găsești produsele de care ai nevoie. Știm ce înseamnă 3 secunde în plus în rutina ta, mai ales dimineața când te pregătești să pleci la muncă.

Accesorii de baie – portpahar, dozator săpun Ferro

O poliță îți va fi mereu de ajutor, indiferent că îți așezi produsele de make-up, îngrijire a pielii sau pur și simplu parfumurile.

Accesorii de baie – portprosop și portpahar Ferro

De obicei, accesoriile se amplasează în zona lavoarului pentru a-ți ușura activitățile pe care le desfășori. În băile unde s-a ales stilul minimalist se pretează accesoriile ce se montează pe perete precum: portpaharele sau portperiuțe chiar și un portprosop deoarece nu ocupă mult spațiu.

Nu am uitat de accesoriile care sunt esențiale unei băi (suportul de hârtie igienică sau portperia), dar nu am adus în discuție de ele deoarece noi considerăm că e o lege nescrisă ca într-o baie trebuie să existe o porthartie sau o portperie chiar un cuier sau un coș de gunoi.

Accesorii de baie – portperiuță Ferro

Dacă optezi pentru orice fel de accesoriu, noi îți recomandăm un model simplu care se pretează oricărui stil sau oricărei palete de culori.

În final, accesoriile de baie îți vor economisi din timpul de căutare a produsului de care ai nevoie.