accesorii_baie_ferro

Accesoriile de baie sunt acele obiecte care te ajuta sa iti mentii baia organizata din punct de vedere funcțional dar si, de ce nu, cromatic.

Tocmai ti-ai cumparat revista de lifestyle & living sau ai prins o jumatate de ora libera. Te-ai uitat pe net la amenajari interioare. In acest timp, ai observat ca acele recipiente pentru sapunul lichid au acelasi ton cu restul accesoriilor din baie. Sau poate in vizita la un prieten si ai ramas impresionat de baia bine organizata.

Accesoriile sunt raspunsul armoniei in baie

Vei gasi in magazinul nostru accesorii de la Ferro pentru a-ți recapata ordinea in baie. De la recipient pentru dischetele demachiante, portpahar pana la polite, cuiere si cos de gunoi. Recomandam ca in baie sa existe o anumita ordine pentru a-ti fi mai usor sa gasesti produsele de care ai nevoie. Stim ce inseamna 3 secunde in plus in rutina ta, mai ales dimineata cand te pregatesti sa pleci la munca.

Accesorii de baie – portpahar, dozator sapun Ferro

O polita iti va fi mereu de ajutor, indiferent ca iti asezi produsele de make-up, ingrijire a pielii sau pur și simplu parfumurile.

Accesoriile baie
Accesorii de baie – portprosop si portpahar Ferro

De obicei, accesoriile se amplaseaza in zona lavoarului pentru a-ți usura activitatile pe care le desfasori. In baile unde s-a ales stilul minimalist se preteaza accesoriile ce se monteaza pe perete precum: portpaharele sau portperiute chiar si un portprosop.

Nu am uitat de accesoriile care sunt esentiale unei bai (suportul de hartie igienica sau portperia). Consideram ca e o lege nescrisa ca intr-o baie trebuie sa existe o porthartie sau o portperie, un cuier sau un cos de gunoi.

Accesoriile baie
Accesorii de baie – portperiuta Ferro

Daca optezi pentru orice fel de accesoriu, noi iti recomandam un model simplu care se preteaza oricarui stil sau oricarei palete de culori.

In final, accesoriile de baie iti vor economisi din timpul de cautare a produsului de care ai nevoie.