Product was successfully added to your shopping cart.

Obiecte sanitare Aquaform

12 Articol(e)

12 Articol(e)

Tipuri de Sanitare pentru Dus de la Aquaform

Aquaform este un producator de cabine de dus, mobilier de baie, cazi de baie, cazi de dus si paravane de cada. Compania a fost fondata în 1994 ca parte a concernului german Dusar, unul dintre liderii din industria de accesorii pentru baie din Europa. În 2010, consiliul de administratie Aquaform a decis sa-l transforme intr-o societate pe actiuni.

E-baie, fiind un distribuitor autorizat, iti pune la dispozitie produsele celor de la Aquaform. Varietatea de solutii oferite de acest producator este impresionanta. Garantie incepe de la 2 ani - pentru cabine de dus si ajunge la 15 ani - pentru acrilul sanitar din cazi.

Dezvoltarea dinamica a companiei din ultimii ani, duce la extinderea ofertei incluzand si segmentul de mobilier de baie. In 2010 a fost lansat un nou magazin de tamplarie de aproximativ 2.200 m2, in care exista linii de asamblare a mai multor game de seturi de mobilier. 

Actiunile de control implica inspectarea materei prime pentru productie, monitorizarea liniei de productie la fiecare etapa de fabricare a unui produs si testarea produselor finite pentru a corespunde din punct de vedere al calitatii al sigurantei componentelor si usurinta de asamblare si etichetare.

Iti recomandam cu incredere colectiile sanitare Aquaform!