Product was successfully added to your shopping cart.

Clapete de actionare Geberit

Articole 1 pina la 32 din 50 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 50 in total

  1. 1
  2. 2

Clapetele de acționare Geberit sunt acele dispozitive pe care le apăsăm să tragem apa la WC. Se poate spune că aceste dispozitive au o funcționalitate destul de simplă, și le alegem cu ușurință. Dacă totuși suntem foarte focusați pe design, și vrem ca toate obiectele din baia noastră să coexiste în armonie și să se potrivească toate elementele, Geberit vine cu o soluție.

Clapetele Geberit pentru WC-uri sunt diverse când vine vorba de model, culoare și dimensiune. Dacă vrem o clapetă clasică, putem opta pentru o varianta de clapetă Geberit albă, sau dacă vrem ceva mai unic, o clapetă de acționare Geberit metalică, sau chiar și o clapetă de acționare Geberit neagră. În gama largă de produse Geberit găsim și modele de clapete de acționare lucioase sau mate.

Majoritatea clapetelor Geberit au o funcționalitate simplă, ele venind cu dublă comandă, servind același scop. Singura diferență este că un buton golește rezervorul întreg, iar celălalt doar jumătate. Clapete de acționare Geberit se montează pe perete, iar catalogul nostru online dispune de diverse modele: Clapete de acționare cu butoane rotunde, clapete de acționare wc cu butoane dreptunghiulare sau clapete de acționare cu butoane pătrățoase. Clapetele de acționare trebuie achiziționate separat de vasele WC și rezervoarele Geberit, și sunt folosite exclusiv cu rezervoare încastrate în perete.