Product was successfully added to your shopping cart.

Baterii Baie Hansgrohe

Articole 1 pina la 32 din 61 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 61 in total

  1. 1
  2. 2
"Made by Hansgrohe" înseamnă şi "Designed for Life". Oferind o atenție specială detaliilor, arta ingineriei germane dezvoltă produse bazate pe tehnologii și funcții inovatoare de aproape 120 de ani. Scopul final este fiabilitatea și confortul.

Hansgrohe vă pune la dispoziție calitate și design de primă clasă prin produsele pe care le creează. Procesul de amenajare al băii dumneavoastră va fi cu mult mai plăcut deoarece puteți alege dintr-o gamă largă de piese sanitare, modele și materiale. Baterie de duș, baterie de cadă, baterie de lavoar - toate sunt disponibile în catalogul e-Baie, care este unul dintre distribuitorii autorizați Hansgrohe România.

De asemenea, puteți fi siguri că nu veți da greș alegând producătorul german. În acest sens, Hansgrohe a testat peste 12,000 de combinații de mixer-lavoar, pentru a se asigura de compatibilitatea obiectelor sanitare din baia dumneavoastră. Designul confortabil se va reflecta și în plăcerea de a face duș, profitând de valorile Hansgrohe. Funcțiile utile propun baterii inovatoare și dușuri tip ploaie, de mână, sau cu sisteme de control SELECT.

Răsfoiți catalogul e-Baie pentru a amenaja o baie modernă, cu produse premium la prețuri accesibile.