Product was successfully added to your shopping cart.

Villeroy & Boch

Articole 1 pina la 32 din 336 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 336 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Compania Boch este prezentă pe piața amenajărilor de bucătărie și baie încă din 1748, pentru ca 88 de ani mai târziu, să fuzioneze cu principalul său competitor, Nicholas Villeroy. Îmbinând designul elegant francez cu eficiența germană, Villeroy & Boch constituie astăzi o marcă distinctivă, care își are originile în Franța, Luxemburg și Germania. Villeroy & Boch reușește să își păstreze identitatea, ținând totodată pasul cu evoluția tehnologică. Cuvintele cheie care le caracterizează brandul sunt: tradiție, calitate, autenticitate, stil și bun-gust.

Desi Villeroy & Boch a început drept o afacere care produce veselă de bucătărie - în special porțelan - astăzi, a devenit unul dintre cei mai impunători producători de obiecte sanitare. Produsele V & B se încadrează în segmentele confort, premium și lux. Deci dacă îți dorești standardele cele mai înalte pentru baia ta, îți recomandăm cu drag marca Villeroy & Boch.

Orice produs Villeroy & Boch este atent fabricat din materiale premium, în fabrici din Europa. Mai mult decât atât, producătorul german se poate lăuda cu o serie de tehnologii care au revoluționat modul în care percepem și amenajăm camera de baie. Puterea inovatoare, expertiza în proiectare, rădăcinile și adaptarea constantă la cerințele piețelor naționale și internaționale - acestea sunt fundamentele poziției puternice reprezentate de marca Villeroy & Boch.

E-Baie este distribuitor autorizat Villeroy & Boch în România, punând la dispoziția clienților săi produse extrem de calitative la prețuri accesibile oricărui buzunar. Percepția de ”marcă inabordabilă” este combătută prin ofertele și promoțiile celor de la Villeroy & Boch România.