Product was successfully added to your shopping cart.

Salia

4 Articol(e)

4 Articol(e)

Cabinele de dus Salia sunt produse 2016 ale binecunoscutului producator elvetian SanSwiss. Ne mandrim sa va oferim aceste articole moderne, premium, gandite sa satisfaca nevoile cele mai exigente ale clientilor care isi doresc o cabina de dus in spatiul baii.

Cabinele se comercializeaza cu sau fara cadita de dus, in dimensiuni diferite, si in doua forme: cabine de dus patrate sau cabine de dus semirotunde (sfert de ceas). Toate cabinele de dus Salia de la SanSwiss au sticla securizata - conform normelor europene in vigoare, profile metalice de inalta calitate, profil de compensare pentru a facilita montajul in spatiul baii (chiar daca peretele are deniveleri, pana la 2.5 cm), mecanism de deschidere culisant cu role duble!

Cabinele de dus care au cadita inclusa; Tracy, produsa tot de SanSwiss, din marmura sintetica, o cadita durabila, usor de curatat, si moderna. Aceasta se poate monta si la inaltime mai mare cu ajutorul unui set de picioare si a unei masti (acestea se comanda separat).

Garantia standard a cabinelor de dus Salia este de 5 ani (60 luni) iar producatorul garanteaza ca in urmatorii 10 ani, se vor fabrica piese de schimb pentru orice model din cele disponibile in magazinul nostru online.

Va invitam sa va uitati peste oferta noastra de cabine de dus Salia, nu veti regreta!