Product was successfully added to your shopping cart.

Paravane mobile

Paravanul mobil are avantajul ca poate sa fie rabatat, strans sau dat la o parte. Paravanele de cada sunt fabricate din sticla, plastic sau plexiglass. Fiecare material are avantajul lui.

Sticla este mai durabila in timp, ofera un grad de siguranta sporit, designul mai modern dar este casanta. Plasticul sau plexiglass-ul este mai usor de intretinut, nu este casant dar nu este un suport rezistent si nu aduce acel aspect modern. Alegerea este a ta.

Desi un perete de sticla de 1 m pare fragil, paravanele de cada din sticla securizata sunt construite pe acelasi principiu ca si cabinele de dus. Sunt mai rezistente decat par. Noi, pentru siguranta ta, iti recomandam sa nu te rezemi cu toata greutatea de paravanul tau de sticla. Dar in eventualitatea unui accident - aluneci pe suprafata cazii, un paravan de sticla poate sa fie indeajuns sa nu te lovesti.

Scopul principal al paravanului este altul; sa impiedice apa din cada sa ajunga pe suprafata baii. Aici, paravanul de cada exceleaza. Te invitam in continuare sa te uiti peste oferta noastra de parvane de cada mobile. Pentru orice detalii legate de produsele noastre, nu ezita sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau chat live.