Product was successfully added to your shopping cart.

Rezervoare incastrate

12 Articol(e)

12 Articol(e)

Economiseste spatiu cu rezervoarele incastrate

Cu ajutorul rezervoarelor incastrate economisesti spatiul incaperii. Acestea pot fi solutia optima pentru o baie mica si nu numai. Pot fi integrate in orice tip de baie, indiferent ca e baia de oaspeti sau baia copiilor.

Trei inaltimi de montaj diferite

Fiind instalate in perete, rezervoarele incastrate par mai greu de montat sau reparat, insa acestea sunt la fel de eficiente precum cele cu prindere pe perete, oferind, in plus, posibilitatea unei curatari mai facile in spatele vasului wc. 

Tine cont ca prin alegerea unui rezervor incastrat, trebuie sa iei in calcul si alegerea unei clapete de actionare (simpla sau dubla).

Rezervoarele incastrate pe care ti le punem la dispozitie sunt de inalta calitate, proiectate si realizate de cei mai buni producatori (Villeroy& Boch si Geberit). Pe langa design si dimensiuni, acestea difera si din punct de vedere al volumului de apa astfel incat sa ofere o curatare optima, protejand si natura in acelasi timp.

Daca ai dificultati in alegerea rezervorului incastrat, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te indruma spre alegerea corecta.