Product was successfully added to your shopping cart.

Rigole de dus

25 Articol(e)

25 Articol(e)

Modele variate de rigole

Rigolele de dus sunt produsele complementare de care ai nevoie atunci cand te decizi sa instalezi un dus tip walk-in, acestea reprezentand acea nota de eleganta de care are nevoie o baie moderna si confortabila. 

Pe e-Baie vei gasi urmatoarele:

Rigola SIMPLE este compusa din corpul rigolei de dus cu bordura perimetrala pentru hidroizolatie + picioarele de reglaj ale inaltimii si a pantei de scurgere + gratarul. Gratarul este fabricat din inox, iar corpul rigolei este din plastic dur.

Rigola DOUBLE este compusa din corpul rigolei de dus cu bordura perimetrala pentru hidroizolatie + picioarele de reglaj ale inaltimii si a pantei de scurgere + gratarul. Canalul de scurgere este fabricat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil. Corpul canalului de scurgere pentru dus este protejat de insertia de polistiren. Material corp canal de scurgere: otel inoxidabil. 

Avantajele unei rigole de dus

De ce sa achizitionezi o rigola de dus? Deoarece ofera un design modern baii tale, nu necesita o curatare pretentioasa, este usor de montat/demontat, au raport calitate-pret bun. 

Daca doresti informatii suplimentare, consultantii nostri sunt disponibili pentru a te indruma spre alegerea corecta. (contact / telefon)