Product was successfully added to your shopping cart.

Vase WC Cersanit

Articole 1 pina la 32 din 40 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 40 in total

  1. 1
  2. 2

Vasul WC este printre cele mai importante elemente din băile noastre. Trebuie să avem în vedere cum îmbinăm perfect esteticul, functionalitatea, dar și costurile când alegem vasul WC. Pentru a salva mai mult spațiu, și a merge pe ideea de baie extra funcțională, recomandarea noastră este să ne axăm pe obiecte sanitare suspendate. Vasele WC Cersanit suspendate sunt o opțiune fantastică.

Vasele suspendate au un stil geometric compact și oferă o estetică plăcută. În plus, cu obiecte sanitare suspendate, și curățenia pardoselii este mult mai eficientă. Rezervorul este montat într-un perete rigips, astfel întreg sistemul este ascuns. Vasul suspendat fără rezervorul la vedere aduce un plus de design pentru orice baie modernă.

Dacă totuși vrem să optăm pentru un vas WC Cersanit clasic, gama variată de produse din cataloagele Cersanit garantează că indiferent de gusturi, design sau material, vom putea găsi ceva să ni se potrivească. În funcție de nevoi și buget, putem opta pentru un vas de toaleta cu montaj pe pardoseala modern sau clasic, sau un WC Cersanit cu rezervorul montat pe vasul de WC sau pe perete.

Mai mult, există și mai multe tipuri de capace pentru WC-urile Cersanit, cum ar fi capacul de WC soft close, unde coborârea capacului este încetinit și asistat, sau capacul click-clack care ne permite detașarea și atașarea capacului și a colacului cu ușurință pentru o curățare eficientă.

Cu Cersanit, putem construi o baie inteligentă și funcțională fără eforturi mari.