Product was successfully added to your shopping cart.

Ferro

Ferro

Articole 1 pina la 32 din 480 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 480 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ferro este una dintre cele mai puternice companii producătoare de accesorii tehnico-sanitare, armaturi și sisteme de încălzire din sud-estul Europei. Fiind prezentă pe piață de mai bine de 20 de ani, grupul Ferro își asigură locul prin faptul că produsele lor vizează o calitate excelentă, la prețuri accesibile tuturor. Accesoriile de baie și instalațiile sanitare pe care le propun sunt deosebite, prin finisajele și modelele sale, astfel încât pot fi perfect încadrate în orice fel design interior.

Ferro reușește să își mențină standardele ridicate - de la producție, până la livrare pieselor la ușa clientului - prin faptul că îndeplinește condițiile de calitate necesare, aplică normele în vigoare, respectă măsurile de siguranță și menține ridicată performanța tehnică a utilajelor sale. Sub stricta supraveghere a inginerilor înalt calificați, produsele Ferro sunt supuse unei proceduri de testare a calității extrem de precise și restrictive.

E-Baie aduce în România o gamă largă de produse Ferro, fiind un distribuitor autorizat al companiei poloneze. Răsfoiește catalogul online sau vizitează showroom-ul pentru a te convinge cu ochii tăi de calitatea pieselor pe care le alegi pentru amenajarea băii tale.