Product was successfully added to your shopping cart.

Kolo

Articole 1 pina la 32 din 45 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 45 in total

  1. 1
  2. 2
Având peste 50 ani de experiență, brandul polonez Kolo oferă soluții pentru băile a mii de clienți, prin produsele lor calitative, complet fiabile. Acestea îndeplinesc așteptările în fiecare zi prin stilul unic și funcționalitatea pe care o prezintă, fiind perfecte pentru gusturile și nevoile a milioane de oameni.

În 1993, compania KOŁO s-a alăturat grupului internațional Sanitec, devenind astfel o marcă recunoscută la nivel mondial. Pe lângă produsele, accesoriile și ceramica de baie create anterior, odată cu fuziunea, KOLO poate garanta clienților produse avansate, de calitate premium, oferind soluții surprinzătoare de viitor. Fabricile KOŁO au implementat de peste 15 ani tehnologii și sisteme pentru eficientizarea producției, dar și pentru protejarea mediului. Din 2015, Kolo face parte din grupul Geberit, prioritizând standardele cele mai calitative și nivelul de viață cât mai înalt. Compania poloneză a devenit opțiunea celor mai pretentiosi clienți care pun preț pe designul, perfecțiunea și excelența tehnologica a brandului KOLO.

Vasul WC Rimfree al brandului KOLO reprezintă o soluție inovatoare prin ușurința procesului de curățare al acestuia. Datorită unui design ingenios, wc-urile KOLO sunt special concepute fără margini interioare. Prin urmare, nu există niciun loc pentru acumularea murdăriei și a depunerilor de calcar, iar capacul WC KOLO și restul toaletei pot fi curățate simplu și rapid, cu ajutorul unui detergent neagresiv.

Mobilierul de baie KOLO completează perfect baia ta prin designul unic, formele diverse și materialele plăcute la atingere. Pentru orice deisgn ai opta, piesele de mobilier KOLO vor transforma orice baie într-un spațiu intim, cu bun gust, în care primează relaxarea.

În calitate de distribuitor autorizat KOLO în România, E-Baie vă pune la dispoziție obiectele sanitare poloneze ale grupului Geberit. Fie că vă sunteți interesat de mobilier de baie Kolo, sau de vas și capac WC Kolo, produsele poloneze vă oferă calitate, inovație și confort la cele mai bune prețuri. Dacă răsfoiți catalogul online E-Baie, veți găsi peste 50 de produse KOLO, perfecte pentru amenajarea unei băi de vis.