Product was successfully added to your shopping cart.

Baterii bideu

Articole 1 pina la 32 din 41 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 41 in total

  1. 1
  2. 2

Gama de Baterii pentru Bideu

Bideul este un obiect sanitar destinat curatarii zonelelor intime. Bateriile pentru bideu sunt usor diferentiate de cele pentru lavoar prin orientarea pipei. In cazul bateriei de bideu, perlatorul de la capatul pipei are un unghi de inclinatie de minim -30 de grade. In cazul bateriilor de lavoar, acest unghi este mult mai mare, minim -60 de grade. Jetul de apa, in cazul bateriei de bideu, trebuie sa fie orientat spre mijlocul cuvei bideului. In cazul celei de lavoar, jetul de apa este deobicei orientat spre scurgerea chiuvetei.

Baterii bideu calitative

Atunci cand esti nehotarat asupra bateriei de lavoar pe care trebuie sa o achizitionezi iata cateva lucruri de care e bine sa tii cont : tipul de actionare sa aiba o miscare usoara si naturala, sa aiba o tehnologie de reducere a consumului de apa, greutatea bateriei sa fie semnificativa, sa aiba inaltimea potrivita si nu in ultimul rand sa se incadreze in designul baii.

Daca ai intrebari suplimentare, consultantii nostri sunt disponibili pentru a te indruma spre alegerea corecta. (contact / telefon)