Product was successfully added to your shopping cart.

Cersanit

Cersanit

Articole 1 pina la 32 din 212 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 212 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cersanit este un brand de renume la nivel european. Firma produce o gamă impresionantă de obiecte sanitare, căzi de baie, cabine de duș, mobilier de baie, și gresie și faianță. În ultimii ani, Cersanit a devenit un produs de mare anvergură pe piața din România. Noi recomandăm produsele din categoria economică dar și cele din segmentul de mijloc.

Cersanit România sprijină procesul de renovare şi amenajare a băilor. Știm cu toții cum amenajarea băilor prezintă o provocare pentru noi, în special amenajarea băilor mici, ce uneori ne pot da bătăi mari de cap. Datorită produselor Cersanit, putem să transformăm băile de orice dimensiune în spații funcționale cu design unic.

E-baie este un distribuitor autorizat Cersanit iar în portofoliul nostru se pot găsi toate elementele necesare pentru a amenaja o baie de la a la z. Catalogul nostru online conține numeroase produse și colecții marca Cersanit Polonia, de la lavoare până la dulapuri pentru lavoare, vase de toaletă și bideuri.

Cersanit a investit constant în dezvoltarea colecţiilor noi şi inovatoare. În urma utilizării unor tehnologii moderne care reacţionează la nevoile specifice ale consumatorilor, produsele Cersanit asigură atât confort cât și sigurantă.