Product was successfully added to your shopping cart.

Bideuri Cersanit

7 Articol(e)

7 Articol(e)

Bideul este un obiect sanitar foarte util în baia noastră. Obiectul sanitar este conceput să fie utilizat pentru igiena personală, după folosirea toaletei. Cu un bideu Cersanit, îngrijirea personală este mai simplă, practică și rapidă. De menționat este că folosirea bideului este recomandată chiar și de medici, deoarece este o metoda sănătoasă de îngrijire personală pentru noi.

Folosirea unui bideu Cersanit oferă numeroase avantaje pentru sănătatea noastră, dar și pentru confortul nostru. Mai mult, instalarea unui bideu duce și la protejarea mediului prin eliminarea folosirii excesive de hârtie igienică. Bideul este un element sanitar nelipsit din băile moderne, iar noi îți punem la dispoziție o gama largă și variată de modele Cersanit.

În catalogul nostru online găsim diferite modele de bideuri Cersanit, de la modele suspendate, la modele cu montaj pe pardoseala, și cu forme diferite: dreptunghiulare sau rotunjite.

Cu toate că acest obiect sanitar este mai utilizat în Asia, Orientul Mijlociu și vestul Europei, noi recomandăm cu desăvârșire instalarea unui bideu Cersanit în baie, deoarece avantajele sunt nenumărate. Un lucru important de ținut minte însă este măsurarea spațiului înaintea achiziționării, pentru că trebuie să fim siguri că bideul va încăpea în baia noastră, pe lângă celelalte obiecte sanitare.