Product was successfully added to your shopping cart.

Rezervoare WC

Rezervoare WC

Articole 1 pina la 32 din 131 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 131 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Orice vas WC are nevoie de un rezervor, e simplu. Alegerea este a ta. In functie de WC-ul ales, se alege si rezervorul de apa.

Baia este un mediu simplu si natural. Apa trebuie sa intre in WC si apoi sa fie evacuata. Prima parte este rezolvata de rezervorul special conceput pentru vasul WC.

Noi ne-am pregatit pentru orice situatie, astfel iti oferim rezervoare de baie de tip ingropate, exterioare sau monolith. Toate articolele sunt premium, de la producatori precum: Geberit (Elvetia) sau TeCe (Germania).

Daca ai un vas WC suspendat, atunci vei avea nevoie de un rezervor ingropat, si mai mult, si de o rama de montaj (Rame de Montaj pentru Rezervoare ingropate). Daca te vei uita peste oferta noastra de rame de montaj, vei vedea ca majoritatea acestora vin la pachet impreuna cu rezervorul de apa. Astfel, efortul tau este minim.

Daca ai un vas WC stativ atunci poti monta un rezervor exterior. Este important de stiut ca avem o oferta bogata de vase WC care vin in set complet: cu rezervor si sistem de prindere.

Pentru orice informatie, iti stam la dispozitie prin e-mail, telefon sau chat live.