Product was successfully added to your shopping cart.

Rezervoare WC

Rezervoare WC

Articole 1 pina la 32 din 145 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 145 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gama Rezervoare Toaleta de Calitate

Orice vas WC are nevoie de un rezervor, e simplu. Alegerea este a ta. In functie de WC-ul ales, se alege si rezervorul de apa.

Baia este un mediu simplu si natural. Apa trebuie sa intre in WC si apoi sa fie evacuata. Prima parte este rezolvata de rezervorul special conceput pentru vasul WC.

Rezervoare WC calitative

Noi ne-am pregatit pentru orice situatie, astfel iti oferim rezervoare de baie de tip ingropate, exterioare sau monolith. Toate articolele sunt premium, de la producatori recunoscuti precum: Geberit, AlcaPlast, Hansgrohe, Hatria, Villeroy & Boch.

Daca ai un vas WC suspendat, atunci vei avea nevoie de un rezervor ingropat, si mai mult, si de o rama de montaj (Rame de Montaj pentru Rezervoare ingropate). Daca te vei uita peste oferta noastra de rame de montaj, vei vedea ca majoritatea acestora vin la pachet impreuna cu rezervorul de apa.

Daca ai un vas WC stativ atunci poti monta un rezervor exterior. Este important de stiut ca avem o oferta bogata de vase WC care vin in set complet: cu rezervor si sistem de prindere.

Daca ai nelamuriri sau ai nevoie de sfaturi, specialistii nostri sunt disponibili pentru a te indruma spre alegerea corecta. (contact / telefon)