Product was successfully added to your shopping cart.

Baterii cada

Baterii cada

Articole 1 pina la 32 din 102 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articole 1 pina la 32 din 102 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bateriile de cada, dar si cele de dus, au fost dezvoltate odata cu cazile si cabinele din spatiul baii. Astazi, bateriile pentru cada au un montaj variat.

 

Bateria pe cada este montata in corpul cazii. Inainte sa alegi o astfel de baterie, este important sa te asiguri ca se poate monta pe cada aleasa. Pentru a-ti usura efortul, iti aratam un exemplu de baterie pe cada si o cada compatibila:

Baterie pe Cada Kludi Q-Beo

Cada dreptunghiulara Kolpasan Elektra

Montajul bateriei pe cada se face prin decuparea acrilului sanitar in spatiile necesare. Operatiunea de decupaj se face cu ajutorul unei freze special concepute pentru acril.

 

Bateria pe pardoseala, sau Baterii Free Standing este tot mai populara in spatiul baii. Aceasta este montata direct pe pardoseala, corpul acesteia fiind sustiunut de un suport metalic inalt.

Acest tip de baterie de baie se potriveste cel mai bine cu o cada de tip insula, free stand. Un exemplu de cada free stand este:

Cada Free Standing Kolpasan

Dupa cum poti vedea, acest tip de baterie si de cada au o valoare mare. Daca iti doresti ultima tendinta in baia ta, daca vrei calitate ireprosabila, te invitam sa alegi aceasta varianta.

 

Bateria pe perete este montata direct deasupra cazii. Acest model de baterie este cel mai raspandit. De aceea, si noi, avem pregatite pentru tine o multime de modele, pentru orice buget.

Cea mai simpla baterie de cada pe perete are o valoare de 142 de Lei. Cele mai prestigioase produse din aceasta categorie ajung si la 3800 Lei.

Recomandarea e-Baie pentru aceasta categorie este:

Baterie pe Cada Kludi Zenta

 

Ultimul tip de baterie, cea incastrata, este o varianta moderna si simpla. Corpul bateriei este putin vizibil, montajul facandu-se deasupra cazii. Iti recomandam acest tip de baterie daca iti doresti o baie ultra moderna, minimalista.

Pentru a putea monta o astfel de baterie, ai nevoie si de partea ingropata. La Kludi se numeste Flexbox, la Hansgrohe o vei gasi sub denumirea de lBox. Grohe a denumit aceasta piesa Rapido. Mai mult, sa iei in considerare ca pe langa baterie si corp incastrat mai ai nevoie de dusul propriu zis. Bateria incastrata de cada contine manerul si cartusul, nu si pipa pe unde curge apa.