Product was successfully added to your shopping cart.

Baterii lavoar

Articole 1 pina la 32 din 158 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 158 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bateriile de baie si lavoarele sunt obiecte complementare. Un lavoar fara apa nu isi are rostul. Acesta este scopul bateriei de chiuveta. Noroc ca noi ne-am gandit la acest aspect si ti-am pregatit un portofoliu de 490 de baterii pentru lavoarul din baia ta.

In timp ce navighezi o sa observi ca exista doua tipuri de montaj al bateriilor; montajul pe chiuveta sau pe perete.

Venim in intampinarea ta si incercam sa te ajutam sa iti alegi bateria potrivita. Cel mai important aspect al unei baterii, conform specialistilor, este gradul de confort. Ce presupune acest coeficient? Este un cumul de factori precum usurinta actionarii manerului, unghiul la care apa loveste chiuveta, inaltimea bateriei, lungimea pipei, sisteme de protectie termice. Intr-o singura fraza, cat de confortabila este acea baterie de lavoar.

La toata aceasta poveste mai trebuie sa te gandesti si la estetica si bineinteles, la calitatea si durabilitatea bateriei pe care vrei sa o alegi.

Noi iti stam la dispozitie pentru orice informatii legate de bateriil de baie si dorim sa iti recomandam trei tipuri de baterii de lavoar, ca sa observi usor diferentele:

Baterie Kludi - modern, grad normal de confort

 

Baterie Hansgrohe - modern, grad inalt de confort

 

Baterie Grohe - clasic, grad inalt de confort