Capac Soft Close pentru WC, încă o enigmă pentru tine?

Odată cu trecerea timpului observăm că tehnologia avansează de la zi la zi în funcție de necesitățile noastre. Confortul nostru a sporit în ultimii ani indiferent de domeniu pentru ca activitățile noastre să fie realizate cu ușurință și să ne bucurăm mai mult de timpul (prețios) rămas liber.

Dacă telefonul acuma îndeplinește rolul de asistent personal, cheie pentru mașini și case smart sau frigiderele care anunță că ușa a fost lăsată deschisă, în ceea ce privește obiectele sanitare lucrurile nu stau foarte departe. Începând cu materia primă trată prin tehnologii ce facilitează întreținerea curățeniei și a igienei până la modalitatea de utilizare. În acest post îți vom prezenta despre capace wc cu soft close

Vas WC Villeroy & Boch Architectura cu capac soft close

Tehnologia întotdeauna a servit și servește, în continuare, nevoile oamenilor. Dacă în anii anteriori s-a renunțat treptat la rezervoarele de toaletă suspendate la fel au apărut tehnologii care să faciliteze confortul și ușurința de a utiliza WC-ul dar și să se integreze în ambientul camerei de baie.

Majoritatea capacelor WC pe care la comercializăm au soft close (unele din ele au și quick release – se demontează foarte ușor, cum ar fi cea de la Villeroy & Boch Architectura)

Capacele fabricate cu tehnologia Soft Close se închid lent și silențios, mărind confortul, prevenind zgomotele și accidentele minore în baie cauzate de trântirea capacului și deteliorarea vasului WC.

Vas WC Hatria, Next cu capac soft close

Avantajul lor este faptul ca au o durata mai mare de viață față de cele clasice deoarece balamalele sunt confecționate, din oțel inoxidabil cu amortizoare integrate, iar capacul din material duroplast. În funcție de brand și de sigur de preț dispun de tratamente anti-bacteriene cum ar fi cele de la Hatria, Next.

În cazul în care ați ales ca un stil sofisticat, rafinat băii atunci vă recomandăm capacele slim de la Hatria colecția Nido, Cersanit colecția Easy, Kolo colecția Modo care evidențiază eleganța.

Tehnologia Soft Close

Ce ar trebui să știți înaine de a alege capacul:

  • de multe ori capacele de care am amintit mai sus nu sunt compatibile cu orice vas de toaletă. Vă recomandăm să achiziționați vasul din aceeași colecție cu capacul.
  • modul de instalare pe vasul wc și funcțiile din dotare

După această prezentare a capacelor, pentru doamne, nu vom garanta că data viitoare când veți intra în baie după partenerul dvs veți găsi capacul la toaletă lăsat.