Cum să îți amenajezi baia după tendințele anului 2022

Pentru cei care le plac să fie înconjurați de lucruri la modă, veți găsi în magazinul nostru online sanitarele de care veți avea nevoie.

Și în anul acesta, finisajele ce imită lemnul sau accentele negre în baie sunt în vogă. Paleta de culori cat mai apropiată de elementele din natură este un must have și anul acesta. Sustenabilitatea va fi mereu în trend, iar de aceea îți recomandăm baterii de baie ce economisesc până la 60% din apă cu finisaj negru mat, auriu periat sau cupru.

Baterie de lavoar Hansgrohe Vernis Shape cu finisaj negru mat

Cei care au renovat baia anul trecut se numără printre cei norocoși deoarece nu mai au nevoie de schimbări majore, dar cu siguranță o baterie neagră sau de un alt finisaj e un refresh pentru ambianță.

sursa: pinterest.com
sursa: pinterest.com
sursa: pinterest.com

Mai multe sfaturi pentru amenajarea băii vei găsi în postul anterior.

Articole similare

Idei de design pentru amenajarea unei bai
Idei de design pentru amenajarea unei bai
Indiferent că e vorba de construcții de la zero sau renovări, mereu apar dificultăți, unele la cele mai mici detalii. De aceea este foarte important să tratați cu maximă atenție fiecare încăpere și...
Cât costă renovarea unei băi?
Cât costă renovarea unei băi?
Dacă ai în plan să îți renovezi baia în următoarea perioadă, atunci ai nevoie să știi câteva lucruri esențiale înainte să te apuci să spargi pereții. În primul rând, să zicem că vrei o schimbare...