De ce să profiți de Black Friday când vrei să cumperi obiecte sanitare?

Amenajarea unei băi presupune un proces complex care implică mai multe eforturi din partea celui care se ocupă de acest lucru. Pe lângă timpul investit în alegerea designului, echipei de specialiști, a produselor și materialelor, trebuie luate în calcul și eforturile financiare.

Indiferent de brandul ales pentru obiectele sanitare și de calitatea acestora, să amenajezi o baie de la zero este un pas destul de costisitor. Tocmai de aceea, mulți optează pentru achiziționarea produselor de care au nevoie în perioada de Black Friday.

Știm cu toții că reducerile acestea sunt foarte așteptate pentru cumpărăturile la prețuri foarte bune ale diverselor produse: haine, electrocasnice, telefoane, articole pentru casă, chiar și obiecte sanitare.

Pentru că ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune oferte, anul acesta pregătim reduceri de până la 63% la 15 branduri consacrate pentru baie.

Urmărește-ne pe site pentru a prinde la timp cele mai bune prețuri din an.

Ce reduceri ți-am pregătit de Black Friday?

În perioada 12 – 14 noiembrie beneficiezi de prețuri reduse de până la 63% la o gamă variată de produse de la 15 branduri renumite. 

Dacă te-am făcut curios care sunt aceste branduri, ți le vom enumera aici pentru a-ți face o idee ce ai putea să achiziționezi: Hansgrohe, Villeroy&Boch, Geberit, Kludi, Cersanit, Ferro, Alcaplast, Florida, Fluminia, FIMA Carlo Frattini, Hatria, KolpaSan, Mediterraneo, PlastBrno și SanSwiss.

În plus, pregătim o listă de produse care vor avea un discount suplimentar.

Care sunt criteriile de care trebuie sa ții cont când cumperi obiecte sanitare?

Costul unui obiect sanitar este cu siguranță un criteriu puternic, însă alegerea finală nu se face doar pe bază prețului. Am pregătit mai jos o listă cu cele mai importante aspecte pe care să le ai în vedere.

1. Stilul, modelul și culoarea

O baie frumoasă trebuie să ofere armonie în ceea ce privește combinarea obiectelor sanitare cu mobilierul și alte accesorii. Astfel, atunci când te pregătești să amenajezi, gândește-te exact la  stilul pe care vrei să îl adopți, culorile folosite și modelele.

Dacă alegi stilul minimalist, poți opta pentru culori neutre sau design alb-negru și modele cât mai simple de lavoar, vas de wc și cabină de duș.

Dacă ești pasionat de stilul vintage sau retro, atunci poți da o nuanță de auriu băii tale, iar micile detalii pot face diferența, cum ar fi bateriile din cupru sau cada cu picioare.

Cada retro Florida Venus

Un alt stil foarte apreciat în ultima perioada este cel cu accente din natură, cu plante, pereți sau mobilier din lemn tratat special.

2. Materialele din care sunt fabricate

Pe lângă stil și design, un alt criteriu important este calitatea materialelor din care sunt fabricate obiectele sanitare. Lavoarul, vasul de wc, cada sau cabina de duș nu sunt lucruri pe care le schimbi frecvent. Odată amenajată, baia este o investiție pe termen lung, tocmai de aceea este recomandat să alegem articole rezistente și durabile.

Acest lucru se aplică atât produselor sanitare, cât și mobilierului și finisajelor (gresie, faianță, tapet, lavabilă).

3. Dimensiunile și forma băii

Dimensiunea și forma băii dictează destul de mult și modul de amenajare. Astfel, pentru o baie mică trebuie alese articole de dimensiuni mai mici, dar și culori care să dea senzația de spațiu mărit. Avem câteva sfaturi pentru tine în acest sens:

  • Renunță la cadă și optează pentru o cabină de duș walk in.
  • Folosește culori deschise și finisaje simple, fără încărcături de model.
  • Alege mobilier bine organizat care oferă mai multe spații de depozitare ascunse.

În cazul băilor mai mari, lucrurile sunt mai simple și libertatea de decorare este evident mai mare. Totuși sunt câteva greșeli care ar trebui evitate cum ar fi: combinarea mai multor culori sau aglomerarea băii cu multe obiecte.

4. Tipul de montare

Tipurile de montare diferă de la fiecare obiect sanitar la altul. De exemplu, vasele de toaletă suspendate sunt mult mai apreciate acum decât cele cu montare pe pardoseală.

La fel, bazinele de wc încorporate permit prin amplasarea lor, salavrea spațiului în băile mici și arată mult mai bine.

Tipul de montare poate fi un criteriu și când vine vorba de baterii pentru lavoar, rigole sau sisteme de duș.

5. Brandul

Nu mai este niciun secret că unele branduri de pe piață sunt mai apreciate și oferă o gamă variată de sanitare premium. Așa cum am precizat și în prima parte a articolului, noi am făcut o selecție de 15 branduri cunoscute pentru care vom pregăti reduceri de Black Friday. Rămâi cu ochii pe noi că să îți alegi ce îți dorești!

6. Alte beneficii (confort, ușurința de întreținere și curățare, dotări/funcții performante)

Tehnologia a evoluat foarte mult în orice domeniu, inclusiv în ceea ce privește amenajarea și dotarea băilor. Cele mai performante produse oferă funcții extra care vor oferi experiența unei băi premium.

În plus, nici ușurința de curățare și păstrarea aspectului în timp nu sunt de caracteristici de neglijat.

Dacă deja ai început să te interesezi și să cauți ce îți trebuie, probabil deja ai o idee despre ce urmează să achiziționezi. Oferta de articole pentru baie este nelimitată, tocmai de aceea este bine să te organizezi din timp și să faci alegerile corecte.