Bateriile Rebris de la Hansgrohe. De ce să consumi mai mult decât îți trebuie?


Deși sunt deja pe piață, bateriile din colecția Rebris de la Hansgrohe sunt propunerea pentru cei care nu își doresc schimbări majore și bugete mari pentru baia lor. Dacă ești genul de persoană care se bucură de lucrurile simple și bine-făcute aceste baterii „de designer” sunt alegerea ideală pentru schimbări semnificative.

De multe ori renovarea nu înseamnă șantier și bugete colosale, renovarea poate să însemne schimbarea obiectelor care atrag atenția. (ex.: bateriile, accesoriile, lavoarul).

Conceptul acestei colecții a plecat de la ideea „de ce să folosești mai multă apă când ai putea să consumi doar cât îți trebuie” și totodată este filosofia acestei colecții. Știm cu toții că brandul Hansgrohe este pionerul tehnologiilor și a designului spectaculos în domeniul sanitarelor, dar este și adeptul consumului echilibrat de apă și sustenabilității.

Cu timpul Hansgrohe a căutat ca produsele proiectate să fie ușor de utilizat, să consume mai puțină apă dar și să satisfacă nevoile clientului prin a îmbunătăți experiența unui duș revigorant sau a unei băi relaxante. 

Brandul propune două nouțăți majore: perlator ușor detașabil și tehnologia EcoSmart+. Despre ele vom vorbi mai jos și o să vă explicăm de ce sunt importante pentru un stil de viață eco-friendly.

Tehnologiile precum CoolStart și EcoSmart+ sunt cele care îți vor ușura facturile la utilități, dar vei contribui într-un mod benefic mediului înconjurător.

CoolStart – apa caldă este amestecată doar atunci când maneta este deplasată spre stânga. Astfel se reduc necesarul de energie termică (și electrică în cazul în care se folosește un boiler sau centrală de apartament) și emisia de CO2. În poziția de bază curge numai apa rece

EcoSmart+ - datorită adăugirii de aer consumul de apă poate ajunge și la 4 l/min la presiunea de 3 bari, debitul este constant chiar dacă sunt mici fluctuații. Cu siguranță efectele se vor vedea și în buzunarul tău. Față de bateriile din colecțiile anterioare care sunt dotate cu EcoSmart bateriile Rebris au ajuns la performața de consum mic de apă cu 20%.

Curățenia se păstrează mai ușor datorită finisajelor de înaltă calitate și slotului dedicat pentru monede pentru a desface mai ușor aeratorul pentru a-l curăța de depunerile de calcar. Chiar dacă bateriile sunt ușor de curățat trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

  • Folosește o cârpă moale din bumbac. Evită bureții (convenționali), bureții din sârmă, perii sau cârpe din microfibra.
  • Folosește agenți de curățare neutri și apă. Pentru zonele unde apa este calcaroasă (calcarul se depune repede) recomandăm agent de curățare cu acid citric. Evită: acidul acetic, acidul clorhidric, acidul formic, hipocloritul de sodiu, acid fosforic. Bateriile din oțel inoxidabil pot fi deteriorate de agenți de curățare care conțin acid fluorhidric și clor.
  • Agentul de curățare nu trebuie pulverizat direct pe baterie ci pe cârpă.
  • Bateria trebuie clătită din abudență cu apă.
  • Curățarea regulată pentru a evita acumularea de murdărie și depuneri.
  • Aeratorul fiind ușor de scos pentru a fi curățat acesta trebuie introdus în apa fierbinte și cu puțin detergent timp de 10 minute pentru a scăpa de depunerile de calcar.

Fie că îți dorești o baterie de lavoar sau de duș cu linii rotunjite, prietenoase îți recomandăm gama Rebris S, iar dacă ești adeptul liniilor drepte Rebris E va fi pe măsura așteptărilor tale. Bateriile sunt disponibile în două culori și finisaje: crom lucios și negru mat.



Hansgrohe recomandă produsele din colecțiile AddStoris și Vernis pentru a-ți întregii confortul în baie dar și pentru a profita de experiența autentică ce o promite brandul german.

Vino pe site și alegeți produsele pentru baia visurilor tale.