Tehnologia TurboFlush

Brandul Geberit activ la nivel mondial, este lider de piață la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar. În calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezență locală puternică în majoritatea țărilor europene și astfel poate aduce o valoare adăugată atât în domeniul tehnicii sanitare, cât și în domeniul articolelor din ceramica pentru băi.

Apa este o parte integrantă a igienei personale zilnice. Curăță, revigorează și aduce un sentiment de bunăstare.

Tehnologia de spălare TurboFlush asigură o mai bună igienă și un efort mai mic de curățare. Geometria asimetrică a ceramicii și poziționarea laterală a orificiului de evacuare a apei au ca rezultat o performanță unică de spălare. Turboflush este mult mai eficace decât spălarea normală, dar și mai silențioasă și eficientă.

Curățenie și flexibilitate integrată

Cu WC-ul Geberit ONE, Geberit stabilește noi standarde în baie, combinând design-ul și funcționalitatea. Vasul WC suspendat este atât elegant, cât și perfect proporțional. Toaleta este simbolul armoniei – toate proporțiile și formele sunt perfect coordonate între ele. Rezultatul vorbește de la sine.

Colecția One combină expertiza în instalații sanitare cu un design clar și armonios. Glazura utilizată este practic neporoasă și extrem de lucioasă (tehnologia Keratect), astfel este și hidrofobă și anticalcar.

Tehnologia de spălare TurboFlush se găsește și în modelele de toalete care au integrată funcția de bideu, Geberit AquaClean Sela și Mera.