Black Friday se apropie... ⏳

Suntem nerăbdători să anunțăm că și anul acesta vom avea reduceri de Black Friday. Timpul trece repede și nu vrem să te ia pe nepregătite weekendul special de reduceri între 5 - 28%. Avem și o mică surpriză pentru tine dar ți-o dezvăluim un pic mai târziu.

                Așadar, poate te-ai gândit să faci mici modificări în baia ta sau poate vrei să îți dai pe spate rudele sau prietenii care vor veni la tine în vizită și vrei să te mândrești cu noile tale achiziții… Momentul potrivit imediat urmează, adică 10 – 12 noiembrie pe e-baie.ro ai ocazia să îți cumperi cele mai performante și inovative seturi de duș, baterii de lavoar, mobiliere încăpătoare, oglinzi cu LED și funcție de dezaburire, seturi de vas wc și capac cu tehnologii care îți mai ușurează din întreținerea curățeniei.

Nu îți mai răpim din bucuria de a descoperi gama noastră de produse așa că îți facem un mic ghid ca să nu ai prea multe bătăi de cap de Black Friday.


Ce recomandăm:

  1. Fă-ți un cont la noi pe site. Sincer, ne trebuie adresa ta de e-mail ca să te mai anunțăm ce oferte avem. Dar n-am uitat de surpriză.
  2. Adaugă-ți produsele favorite în coș. Avantaj pentru tine pentru că o să cumperi mai repede produsul sau produsele față de cei care nu și-au făcut coșul.
  3. Să ai deja pregătit un buget. Poți plăti și în rate cu cardul și mai beneficiezi încă de 2% discount.


De ce să vii la noi de Black Friday? Avem un customer service fain și de treabă, cele mai bune reduceri la cele mai căutate branduri: Fluminia, Florida, Mediterraneo, Kludi, Kolpasan, Alca, SanSwiss, Villeroy & Boch, și Hansgrohe dar nu în ultimul rând, dacă te abonezi la newsletterul nostru (și aici îți spunem surprizaaaa) o să primești voucher în valoare de 50 de lei cadou.