Masca de lavoar. Mobilierul de care ai nevoie in baie.

In acest post o sa vorbim mai mult de masca lavoar fiind o solutie optima pentru cei care isi doresc o camera de baie bine organizata. Este greu sa ai o baie care sa arate bine dar sa fie si functionala.

Cu totii stim ca in baie se aduna recipiente de diverse marimi, tuburi, cutii si cutiute, iar acest fapt ne deranjeaza pentru ca nu gasim un loc anume pentru depozitarea lor. In comert vei gasi polite si rafturi de diverse marimi pentru baie dar noi avem o alta solutie, credem noi, mai eleganta precum dulapuri baza si masti lavoare pentru bai micute dar si pentru cele spatioase.

Daca nu ai ales un stil anume in camera de baie venim in ajutorul tau cu cateva sugestii. Stim cum e cand iti doresti ca baia sa arate impecabil, iar orice detaliu estetic dar si functional face diferenta pentru tine.

In cazul in care nu te-ai hotarat ce masca pentru chiuveta baie iti doresti, in continuare iti vom prezenta colectiile “vedeta” a brandurilor de renume:

Masca de lavoar Twins

Masca lavoar Twins de la Kolo

Colectia de mobilier distinsa cu prestigiosul premiu international RED DOT pentru stilul avangardist al produselor, TWINS de la Kolo li se adreseaza celor care aleg simplitatea. Dulapurile de baza dispun de un spatiu generos de depozitare, iar usile sunt cu inchidere lenta. Usile mobilierelor se pot monta pe stanga sau pe dreapta.

Masca de lavoar Crea

Crea de la Cersanit

Daca iti doresti sau in cazul in care ti-ai comandat deja un lavoar cu montaj pe blat iti prezentam mobilierul Crea de la Cersanit. Este disponibil si pentru lavoare cu montaj incastrat. Mobilierele sunt fabricate in tehnologia Aqua Safe cu proprietati anti-fungice si cu un grad marit de protectie impotriva umezelii. Frontul mobilierului este fabricat din MDF, iar corpul din PAL. Cele doua sertare sunt fara manere si cu inchidere lenta. Mecanismul de ajustare a suspensiei permite reglarea precisa a pozitiei mobilierului. Sunt disponibile in trei culori: alb, gri si stejar.

Mobilier cu lavoar incastrat Iman

Iman, KolpaSan

Iman este una dintre cele mai elegante colectii de mobilier de la KolpaSan la care forma mobilierelor este usor rotunjita. Frontul este realizat din MDF lacuit in finisajele alb sau antracit foarte lucios. Sertarele dispun de sistem de inchidere lent si sunt fabricate din PAL de inalta calitate. De asemenea, interiorul e disponibil in finisajele alb si antracit lucios. Lavoarul este confectionat din material compozit (cast marble) care este usor de curatat datorita suprafetei netede, rezistenta sporita la substantele chimice din detergenti.

Dulap de baza Smyle

Dulapuri de baza Smyle, Geberit

Despre brandul Geberit se stie ca sunt experti intr-ale instalatiilor sanitare dar afla de la noi ca ei produc si mobilier fabricate din materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala si nu in ultimul rand in voga. Mobilierul din colectia Smyle creaza o atmosfera pozitiva speciala. Aduce armonie si lejeritate bailor de familie si a celor dedicate oaspetilor. Imprima incaperii ordine si eficienta. Aduce a confort si bunastare. Este fabricat din lemn tristratificat cu densitate ridicata. Sertarele se deschid cu maner, iar inchiderea este soft close, cu retragere automata.

Masca de lavoar Legato

Legato de la Villeroy & Boch

Iti intelegem nevoia de a avea o baie bine organizata care in acelasi timp sa fie si cocheta iar ambianta sa te bine dispuna la orice ora din zi. Villeroy & Boch propune transformarea camerei de baie intr-un sanctuar pentru a-ti incarca bateriile pentru un moment. Indiferent de stilul ales pentru baia ta, spatiile de depozitare sunt concepute sa ofere spatiu generos pentru toate accesoriile din baie. Este important sa gasesti un mobilier care sa se potriveasca nevoilor dar si preferintelor tale. Confortul este la fel de variat ca oamenii. Cand vine vorba de mobilierul pentru baie, confortul poate fi definit ca usurinta in utilizare si suprafete usor de intretinut. Aceste criterii sunt indeplinite de catre brandul Villeroy & Boch datorita proprietatilor materialelor de prima clasa dar si a inovatiilor de ultima ora. Deschiderea dulapurilor dar si a sertarelor se face printr-o usoara apasare, iar la masca de lavoar din colectia Legato banda de LED-uri accentueaza linia lavoarului care totodata creaza iluzia de plutire a lavoarului.

Articole similare