Hansgrohe: inovație și sustenabilitate

Cu toții ne dorim ca lucrurile pe care le folosim zilnic să reziste cât mai mult posibil. Fie ca e mașina, cuțitul cu care tăiem pâinea dimineața la micul dejun, sau para de duș din baie. Înțelegem nevoia ca lucrurile, dimineața, să decurgă fără griji, iar tu să ajungi la timp la serviciu.

În continuare vom vorbi despre ce ne pricepem noi mai bine, și anume despre articolele de baie.

Îți facem cunoștință cu brandul care ne face o mare plăcere să ți-l prezentăm: Hansgrohe.

Fondat în anul 1901 și cu multe premii pentru inovație și design, cei de la Hansgrohe impresionează la fiecare lansare de colecție.

Inspirați de nevoile cliențiilor au venit cu soluții practice înca din anul 1928 când au venit pe piață cu para de duș. Credem că ai văzut deja acele bare de duș unde para de duș poate fi ajustată la orice înălțime. Ei au implementat această bară în anul 1953. Impresionant, nu?

Bara de duș Unica de la Hansgrohe

7 ani mai târziu vin cu para de duș Selecta care este precursorul parelor de duș cu buton de selectare a tipurilor de jet/spray.

Para de duș Selecta lansată în anul 1968 cu jeturi de apă ce pot fi selectate

Sustenabilitatea joacă un rol foarte important pentru cei e la Hansgrohe. Utilizatorii produselor lor își doresc o experiență de neuitat în timpul dușului dar în același timp să nu consume foarte multă apă.

Vorbind de precursori, în anul 1986 Hansgrohe lansează para de duș Aktiva cu tehnologia QuickClean (cu duze elastice de silicon, murdaria sau calcarul se indeparteaza prin simpla atingere a duzelor), iar cu un an mai târziu vin cu o nouă tehnologie pentru parele de duș ce economisesc până la 50% apa.

Corpul încastrat iBox necesar pentru instalarea multor baterii de baie

Celebrul iBox care se potrivește oricărui tip de baterie de duș încastrabilă și/sau termostatată (an apariție: 2001)

Tehnologia AirPower este un sistem ce combină apa cu aerul, iar picăturile devin mai ușoare și mai fine, de asemenea se economisește și apă. (an apariție: 2004)

În 2007, tehnologia EcoSmart este implementată pentru baterii de lavoar dar și pentru cele de duș astfel se economisește până la 60% din apă. Mai mult, consumul mai scăzut de apă caldă reduce necesarul de energie. In total, aceasta înseamnă mai puține emisii de dioxid de carbon și costuri mai mici. Prin urmare  EcoSmart este bun atât pentru mediu cat și pentru portofel. Limitează debitul, astfel conservând constant apa potabilă.

Înainde de a achiziționa un produs Hansgrohe din magazinul nostru on-line, sperăm că vei avea în vedere și tehnologiile mai sus descrise.