Noile baterii Snap de la Fima Carlo Frattini

Noua colecție Snap de la FIMA Carlo Frattini vine cu ergonomie, sustenabilitate și multe variante de culori și finisaje. Sloganul colecției „echilibrul formelelor clasice și a liniilor moderne” este exact ce definește conceptul și vizualul bateriilor FIMA. Cu linii versatile bateriile Snap se vor integra perfect în orice amenajare. Cu 10 propuneri de culori și finisaje cu greu îi vei rezista tentației de a cumpăra bateria perfectă pentru baia ta. Vezi mai jos exemple cu culori și finisaj.


Măiestria italienească a celor de la Carlo Frattini a reușit să creeze baterii cu consum eco într-o formă simplă, fără multe materiale pentru confecționarea lor, ergonomie perfectă, iar culori care să se adreseze oricărui tip de amenajare.

Alegând bateria din colecția Snap vei alege: durabilitate, ușurința de curățare și instalare. Simplitatea componentelor și consumul redus sunt cerințe must-have. În plus, colecția se caracterizează prin versatilitatea unei serii capabile să varieze în diferite stiluri, păstrând în același timp identitatea și calitatea robinetelor FIMA.

Ergonomia și sustenabilitatea sunt două concepte care se reunesc pe mai multe niveluri în noua colecție SNAP, fără a pierde din vedere accentul pus pe estetică.

Volume distinctive, îndrăznețe, cu linii atent proporționale care mângâie produsul, creând un echilibru între formele cilindrice clasice și liniile moderne.

Noua serie SNAP prezentată de FIMA este o soluție versatilă, ușor de integrat și capabilă să răspundă unor obiective precise și ambițioase în ceea ce privește estetica, ergonomia și sustenabilitatea.

Designul a luat naștere cu intenția de a raționaliza componentele produsului, de a reduce risipa și energia, și de a profita de geometriile mai libere și mai ergonomice pe care le permite tehnologia aleasă.

Rezultatul este o colecție dinamică care își exprimă personalitatea în diferite stiluri și contexte, fără a neglija niciodată funcționalitatea.

Ușor de instalat și curățat, cu finisaje rezistente la suprafață, SNAP este solutia ideala nu doar pentru mediile rezidentiale, ci si pentru proiectele publice care pot exploata toate beneficiile seriei.


Curând le vom aduce și în magazinul nostru. Te vom anunța când vor fi disponibile către comercializare.