Product was successfully added to your shopping cart.

Kludi

Articole 1 pina la 32 din 238 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 238 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Folosind cele mai noi tehnologii, compania germană Kludi se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate, oferind produse revoluționare pentru baia dumneavoastră. KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu accesorii, soluții complete și idei practice pentru orice design interior. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden, iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la KLUDI.

Mai mult decât atât, compania nu dovedește doar prin punctele sale de lucru un spectru larg, ci și prin gama variată de produse care satisface toate buzunarele și gusturile. Kludi dezvoltă și produce baterii de lux pentru baie și bucatarie, sisteme de duș și accesorii pentru baie, precum și baterii medicale pentru clinici. Împreuna cu parteneriatele de brand, Kludi și-a consolidat renumele și a demonstrat noi competențe în domeniul soluțiilor complete pentru baie.

Kludi - "We stand for water saving" este constant preocupat de problemele moderne precum ecosistemul, resursele planetei, dar și de fiabilitate - toate, îmbinate într-un design atemporal. Răsfoiți catalogul E-Baie pentru a vă convinge de calitatea produselor Kludi.