Product was successfully added to your shopping cart.

Cabine de dus

Cabine de dus

Articole 1 pina la 32 din 106 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articole 1 pina la 32 din 106 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sfaturi pentru alegerea cabinei de duș

Dacă nu vă numărați printre fanii căzilor de baie, automat vă încadrați în zona celor care își doresc o cabină de duș în baia lor. Înainte de lua decizia finală cu privire la cabina de duș, ar fi indicat să aruncați o privire asupra câtorva sfaturi, ce v-ar putea fi de folos în alegerea dumneavoastră.

1. Adaptați cabina la spațiul disponibil

Primul lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere este spațiul. Dacă e inamicul dumneavoastră atunci faceți în așa fel încât, cabina de duș pe care o alegeți să nu fie foarte voluminoasă. De asemenea este necesar să fiți atenți la uși și la modul lor de acționare. În cazul în care aveți un spațiu mic, atunci alegeți o cabină cu uși glisante sau una de tip walk in, adică fără ușă.O astfel de cabina este potrivită, mai ales în cazul în care sunteți mai mereu în grabă.

2. Dușul fix e mai restrictiv decât cel mobil

Cabina cu duș fix, e puțin mai restrictivă în ceea ce privește mișcarea dumneavoastră în interiorul ei. Astfel dacă nu sunteți fan al dușurilor lungi, și vă doriți să fiți cât mai pragmatici în acest sens atunci ar fi indicat să optați pentru o cabina de duș, cu un duș mobil.

3. Forma cabinei trebuie să fie în ton cu celelalte forme din baie

Dacă mergeți pe o cabină de duș pătrată, atunci încercați să o puneți în concordanță cu celelalte elemente din baie, la fel și în cazul uneia semirotunde. Baia este un loc din casă pe care îl folosiți zilnic, astfel că este necesar să realizați o ambianță a elementelor acesteia în așa fel încât să ofere un vibe plăcut.

4. Cabina de duș completă e pentru hidromasaj

Este foarte probabil ca o parte dintre dumneavoastră să fiți adepți ai unei cabine de duș complete, cel mai probabil din rațiuni legate de montaj. Totuși dacă optați pentru o astfel de cabină, atunci ar fi de preferat să alegeți una cu hidromasaj. Având în vedere spațiul mai restrâns oferit o de o astfel de cabină, opțiunea de hidromasaj vine ca o compensație pentru acest mic inconvenient.

5. Consultați bugetul înainte de a alege

În cazul în care aveți o baie scumpă, este evident faptul că vă veți dori să adăugați în ea o cabină de duș pe măsură. În acest caz vă permiteți să alocați o sumă substantiala pentru o cabină potrivită pentru baia dumneavoastră. În ceea ce-i privește pe cei dintre dumneavoastră care nu sunteți dispuși să cheltuiți o mică avere pentru o cabina de duș, alegeți una care să fie în concordanță cu bugetul dumneavoastră, dar care să fie în ton cu baia.

Acestea au fost câteva dintre aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când vă doriți să achiziționați o cabină de duș. Este indicat să țineți cont de aceste sfaturi în procesul de alegere, pentru a face alegerea potrivită.