Product was successfully added to your shopping cart.

Cabine de dus

Articole 1 pina la 32 din 264 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 264 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Categoria cabinelor de dus este tratata cu maxima seriozitate in magazinul nostru online. Pentru mult timp, cabina de dus a fost alternativa cazii de baie. Astazi, vedem altfel lucrurile.

Odata cu cresterea numarului de constructii noi in Romania, am inceput sa beneficiem de mai mult spatiu pentru baie. Media suprafetii baii in Romania este in crestere; constientizam tot mai clar ca 4 m2 nu este un spatiu confortabil. Mai mult, tot mai dese sunt proprietatile care au doua bai.

Cel mai nou trend in baie este sa ai cada de baie si cabina de dus in acelasi spatiu. Un scenariu optim in care poti alege sa faci baie sau dus, in functie de timpul sau cheful tau.

In magazinul nostru vei gasi o gama impresionanta de cabine de dus. Noi le-am clasificat astfel:

Dupa forma: patrate, rectangulare, semirotunde, asimetrice sau atipice, walk-in, pereti ficsi.

Dupa constructie: elemente, material pereti, material si finisaj profile, dimensiuni pereti.

Noi iti oferim cabine de dus de la 4 producatori europeni: Aquaform, Ravak, Kolpasan si SanSwiss. Ordinea aleasa nu este aleatorie, de la stanga la dreapta calitate si pret in general crescatoare.

Este important de retinut ca atunci cand cumperi o cabina de dus, sa tii cont de restul articolelor de care ai nevoie pentru un dus functional: cadita de dus, sistem de evacuare apa, baterie de dus, alte accesorii. Poti observa ca la orice cabina de dus vei primi recomandari cu privire la alegerea produselor complementare unei cabine.

Toate cabinele de dus prezente pe e-Baie respecta normele europene cu privire la securitatea sticlei; responsabilitate asumata de producatorii respectivi. Pentru mai multe informatii, va recomandam acest material:

Standard CSN EN 14449