In acest moment informatia legata de STOC este ACTUALIZATA zilnic, la orice produs de pe site.

Va invitam sa urmariti informatia "In Stoc" sau "La Comanda" prezenta pe pagina unui articol.

Brand
 1. Aquaform
 2. KolpaSan
 3. Ravak
 4. SanSwiss
Material
 1. acryl
 2. kerrock
 3. compozit marmura
Dimensiune
 1. intre 80 - 89 cm
 2. intre 90 - 99 cm
 3. peste 100 cm
Pret
 1. practic (300 - 499 RON)
 2. confort (500 - 699 RON)
 3. prestige (700 - 1199 RON)
 4. lux (> 1200 RON)
Material
 1. sticla securizata
Usi
 1. culisante
Dimensiune
 1. intre 90 - 99 cm

Cadite de dus

Caditele de dus sunt produse complementare ale unei cabine de dus. Astfel formele si dimensiunile unei cadite de dus coincid cu formele si dimensiunile unei cabine de dus. In magazinul nostru online ti-am pregatit cadite de dus fabricate din acril sanitar sau materiale compozite, de la 4 producatori de renume. Pretul unei cadite de dus incepe de la 319 Lei. Pe masura de dimensiunea, inaltimea, forma si materialul se modifica, se modifica si valoarea acesteia.

In general caditele din compozit sunt mai costisitoare decat cele din acril sanitar. Aceasta diferenta este justificata de avantajele materialelor compozite. Unul din avantajele cele mai mari ale compozitului este faptul ca o cadita de dus din compozit nu este casanta. Compozitul este moale si nu se sparge precum acrilul sanitar. Noi iti recomandam deopotriva cadita de acril, cat si cea de compozit.

Te invitam sa te uiti peste oferta noastra de cadite de dus. Sa tii cont de faptul ca anumite cadite se potrivesc doar cu anumite cabine de dus. Daca ai orice nelamurire, te rog sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau chat live.