Product was successfully added to your shopping cart.

Cadite de dus

Cadite de dus

Articole 1 pina la 32 din 41 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 41 in total

  1. 1
  2. 2

Caditele de dus sunt produse complementare ale unei cabine de dus. Astfel formele si dimensiunile unei cadite de dus coincid cu formele si dimensiunile unei cabine de dus. In magazinul nostru online ti-am pregatit cadite de dus fabricate din acril sanitar sau materiale compozite, de la 4 producatori de renume. Pretul unei cadite de dus incepe de la 319 Lei. Pe masura de dimensiunea, inaltimea, forma si materialul se modifica, se modifica si valoarea acesteia.

In general caditele din compozit sunt mai costisitoare decat cele din acril sanitar. Aceasta diferenta este justificata de avantajele materialelor compozite. Unul din avantajele cele mai mari ale compozitului este faptul ca o cadita de dus din compozit nu este casanta. Compozitul este moale si nu se sparge precum acrilul sanitar. Noi iti recomandam deopotriva cadita de acril, cat si cea de compozit.

Te invitam sa te uiti peste oferta noastra de cadite de dus. Sa tii cont de faptul ca anumite cadite se potrivesc doar cu anumite cabine de dus. Daca ai orice nelamurire, te rog sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau chat live.