Product was successfully added to your shopping cart.

Cazi de baie

Cazi de baie

Articole 1 pina la 32 din 92 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Articole 1 pina la 32 din 92 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sfaturi pentru alegerea căzii de baie

Dacă sunteți pe cale să vă amenajati sau reamenajați baia, și nu sunteți fani ai cabinelor de dus, atunci cu siguranță va gândiți la o cadă. Procesul de alegere al căzii potrivite, nu este niciodată ușor, astfel că, veți găsi aici câteva sfaturi demne de luat în seama înainte de a lua decizia finală cu privire la cada de baie.

1. Nu vă cumpărați o cadă mare dacă aveți o baie mică!

Mărimea căzii este influențată în special de spațiu. Astfel că atunci când alegeți cada, este necesar să aveți o idee despre locul în care va fi amplasată și spațiul pe care îl aveți la dispoziție, în așa fel încât să nu fie înghesuială. Dacă aveți spațiu mic la dispoziție puteți alege o cadă de dimensiuni mai mici, în așa fel încât să păstrați o estetică plăcută a băii.

2. Căzile freestanding sunt doar pentru băile mari!

Dacă sunteți fascinați de ideea unei căzi freestanding atunci trebuie să aveți la dispoziție mult spațiu în baia dumneavoastră. Cada freestanding este atât la propriu cât și la figurat elementul central al băii. Astfel atunci când o veți monta trebuie să aveți în vedere spațiul din jurul acesteia. Dacă nu aveți spațiu suficient pe toate părțile căzii, atunci ar fi indicat să optați pentru una pe colț.

3. Cada pentru înzidire necesita o instalație de durată!

Atunci când optați pentru o cadă zidită, aveți grijă ca lucrările la instalația de scurgere să fie de cea mai bună calitate. Acest aspect este important pentru a evita eventuale defecțiuni, care să necesite intervenții asupra lucrării de zidire, fapt ce vă v-a aduce cheltuieli suplimentare.

4. Design-ul căzii trebuie să fie în ton cu design-ul băii!

Este important ca elementele din baia dumneavoastră să se îmbine perfect. Astfel, atunci când alegeți cada de baie, fiți atenți la design-ul pe care vreți să-l imprimați băii dumneavoastră. Dacă vă doriți o baie în stil vintage atunci, cada trebuie să fie la fel, una vintage. În cazul în care sunteți adepți ai modernismului atunci aveți nevoie de o cadă modernă.

5. Prețul căzii să fie în ton cu baia!

Prețul este mereu un actor important în alegerea căzii de baie. Dacă aveți o baie de lux atunci ar trebui să vă orientați către o cadă de lux. Dacă totuși nu vă doriți să cheltuiți o mică avere cu baia, respectiv cu utilarea ei, atunci optați pentru o cadă la un preț mai rezonabil.

Cele 5 sfaturi prezentate, sunt poate punctele nevralgice în ceea ce privește alegerea unei căzi potrivite pentru baia dumneavoastră. Ar fi de preferat să le parcurgeți înainte de a lua decizia finală.