Product was successfully added to your shopping cart.

Cazi dreptunghiulare

Articole 1 pina la 32 din 48 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 48 in total

  1. 1
  2. 2

Cazile dreptunghiulare ofera simplitate in spatiul baii. Unghiurile drepte, forma simpla, au facut ca acest tip de cada sa fie cea mai raspandita pe piata din Romania si nu numai.

De aceea te rasfatam cu peste 110 modele de cazi dreptunghiulare cu dimensiuni care incep de la 140 x 70 cm si ajung la 200 x 90 cm. Ultima cada, cea cu lungime de 200 de cm, este cea mai mare cada dreptunghiulara disponibila pe piata din Romania.

Ce este important sa stii atunci cand alegi o cada, este modul in care vrei sa o montezi in baia ta. O cada dreptunghiulara se monteaza pe picioare (care deobicei se comanda separat) sau se inzideste. Unii producatori, precum Kolpasan, au sisteme proprii de montaj, de exemplu, structura de rezistenta.

La vedere, in functie de montaj, vei avea o masca frontala si/sau laterala, sau un zid placat cu faianta, mozaic sau alte suprafete decorative.

Noi iti recomandam orice cada disponibila in magazinul nostru online; confirmam ca sunt fabricate din materiale de calitate, de catre producatori de renume. Diferenta de pret dintre cazi, care poate sa fie mare (chiar si la cazile cu dimensiuni egale), este data de grosimea stratului de acril sanitar folosit, tehnologia folosita pentru a forma cuva cazii, materialul folosit in partea exterioara a cuvei, dimensiunea si volumul. Daca cada are un strat de material precum quaryl sau kerrock, materiale cu proprietati deosebite, atunci valoarea cazii creste considerabil.

In final, toate au un singur scop, acela de a te face sa te simti confortabil si relaxat in momentul in care faci baie. Noi credem ca diferenta dintre o cada de calitate superioara si una inferioara, este experienta pe care o ai in momentul utilizarii.

In continuare te invitam sa rasfoiesti oferta noastra de cazi mici si mari, in forma dreptunghiulara.