Product was successfully added to your shopping cart.

Lavoare de baie

Lavoare de baie

Articole 1 pina la 32 din 280 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 280 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sfaturi pentru alegerea lavoarului

Este indiscutabil faptul că, chiuveta este cel mai des utilizat element al băii. În condițiile în care sunteți hotărâți să achiziționați un nou lavoar pentru baia dumneavoastră, ar fi indicat să aveți în vedere câteva sfaturi care să vă fie de ajutor în procesul de alegere.

1. Lavoarul pe blat necesită spațiu

Un lavoar pe blat are un plus la capitolul eleganță, însă trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți un astfel de lavoar, spațiul din baie este suficient pentru amplasarea acestuia. Nimănui nu-i place o baie înghesuită, astfel că, atunci când alegeți chiuvetă raportați-vă în primul rând la spațiul disponibil. Dacă nu aveți un spațiu generos atunci puteți opta pentru un lavoar suspendat sau cu picior. De asemenea încercați să găsiți unul de dimensiuni mai mici, pentru a câștiga cât mai mult spațiu.

2. Forma lavoarului trebuie să fie în concordanță cu celelalte elemente din baie

Formele din baia dumneavoastră trebuie să fie asemănătoare, pentru a crea ideea de ambianță. Nu este recomandat să optați pentru un lavoar de formă pătrată, dacă în baia dumneavoastră predomină formele rotunde sau ovale. Există o sumedenie de opțiuni în ceea ce privește formele de lavoar, important este să fie pe placul dumneavoastră și să fie în aceiași notă cu celelalte elemente din baie.

3. Evitați contrastele puternice

Cromatica băii este un element important. Astfel atunci când alegeți chiuveta din baie, încercați să o adaptați din punct de vedere cromatic la restul băii. Culoarea predominantă este de cele mai multe ori albul, totuși pentru cei dintre dumneavoastră care își doresc altceva, este important să asigurați contraste cât mai placute. În acest sens contează atât culoarea celorlalte elemente, gen cada sau vasul WC, a căror culoare trebuie să fie neapărat identică, precum și culoarea gresiei și faianței.

4. O baie vintage are nevoie de un lavoar vintage

Stilul pe care vă doriți să îl imprimați băii dumneavoastră, se reflectă prin elementele din ea. În cazul lavoarului, forma și culoarea reprezintă vectorii, care oferă stilul, în speță modern sau vintage. Desigur, că elementul care accentuează stilul este reprezentat de baterie, dar este necesar să le puneți în acord pentru a păstra stilul dorit.

5. Lavoarul scump e pentru o baie scumpă

În funcție de mesajul pe care vă doriți să-l emane baia dumneavoastră, alegeți ce fel de lavoar achiziționați și la ce preț. Bineînțeles că achiziția depinde în principal de buget, totuși în cazul în care aveți o baie în care ați investit mult, și se vrea a fi una de lux, atunci lavoarul trebuie să fie pe măsură. În caz contrar, puteți opta pentru o chiuveta la prețuri mai accesibile, având în vedere sfaturile de mai sus.

Dacă sunteți indeciși în ceea ce privește achiziția lavoarului, luați în calcul aceste sfaturi, care vă vor ajută în procesul de alegere.