Product was successfully added to your shopping cart.

Lavoare de baie

Lavoare de baie

Articole 1 pina la 32 din 293 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 293 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sfaturi pentru alegerea lavoarului - Gama Vasta de Chiuvete Baie

Este indiscutabil faptul ca chiuveta este cel mai des utilizat element al baii. In conditiile in care sunteti hotarati sa achizitionati un nou lavoar pentru baia dumneavoastra, ar fi indicat sa aveti îin vedere cateva sfaturi care sa va fie de ajutor în procesul de alegere.

1. Lavoarul pe blat necesita spatiu

Un lavoar pe blat are un plus la capitolul eleganta, insa trebuie sa aveti în vedere atunci cand alegeti un astfel de lavoar, spatiul din baie este suficient pentru amplasarea acestuia. Nimanui nu-i place o baie inghesuita, astfel ca, atunci cand alegeti chiuveta raportati-va în primul rand la spatiul disponibil. Daca nu aveti un spatiu generos atunci puteti opta pentru un lavoar suspendat sau cu picior. De asemenea incercati sa gasiti lavoare de dimensiuni mai mici, pentru a castiga cat mai mult spatiu.

2. Forma lavoarului trebuie sa fie in concordanta cu celelalte elemente din baie

Formele din baia dumneavoastra trebuie sa fie asemanatoare, pentru a crea ideea de ambianta. Nu este recomandat sa optati pentru un lavoar de forma patrata, daca în baia dumneavoastra predomina formele rotunde sau ovale. Exista o sumedenie de optiuni in ceea ce priveste formele de lavoar, important este sa fie pe placul dumneavoastra si sa fie în aceiasi nota cu celelalte elemente din baie cum ar fi accesoriile de baie.

3. Evitati contrastele puternice

Cromatica baii este un element important. Astfel atunci cand alegeti chiuveta din baie, incercati sa o adaptati din punct de vedere cromatic la restul baii. Culoarea predominanta este de cele mai multe ori albul, totusi pentru cei dintre dumneavoastra care isi doresc altceva, este important sa asigurati contraste cat mai placute. In acest sens conteaza atat culoarea celorlalte elemente, gen cada sau vasul WC, a caror culoare trebuie sa fie neaparat identica, precum si culoarea gresiei si faiantei.

4. O baie vintage are nevoie de un lavoar vintage

Stilul pe care va doriti sa il imprimati baii dumneavoastra, se reflecta prin elementele din ea. in cazul lavoarului, forma și culoarea reprezinta vectorii care ofera stilul, în speta modern sau vintage. Desigur ca elementul care accentueaza stilul este reprezentat de bateria pentru lavoar, dar este necesar sa le puneti in acord pentru a pastra stilul dorit.

5. Lavoarul scump este pentru o baie scumpa

In functie de mesajul pe care va doriti sa-l emane baia dumneavoastra, alegeti ce fel de lavoar achizitionati si la ce pret. Bineinteles ca achizitia depinde in principal de buget, totusi in cazul in care aveti o baie in care ati investit mult, si se vrea a fi una de lux, atunci lavoarul trebuie sa fie pe masura. În caz contrar, puteti opta pentru o chiuveta la preturi mai accesibile, avand in vedere sfaturile de mai sus.

Pentru bugete mai mari va recomandam lavoare de la producatorii Villeroy & Boch sau Hatria  combinate cu baterii de la cu baterii Carlo Frattini, Hansgrohe sau Kludi

Daca sunteti indecisi in ceea ce priveste achizitia lavoarului, luati în calcul aceste sfaturi sau apelati cu incredere la consultantii nostrii.