Product was successfully added to your shopping cart.

Lavoare de baie

Lavoare de baie

Articole 1 pina la 32 din 258 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 258 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gama vasta de Lavoare & Chiuvete

La e-Baie gasesti o gama variata de lavoare baie sau chiuvete baie calitative pentru baia ta oferindu-ti o versatilitate si libertate de design surprinzatoare.  Lavoarul reprezinta un element cheie pentru baie deoarece este o decizie majora si o investitie pe termen lung. Daca ai un spatiu incapator poti opta pentru lavoar dublu , iar daca dispui de un spatiu limitat, te poti orienta spre lavoar suspendat, lavoar incastrabil, lavoar pe blat sau lavoar pe mobilier.

Forme variate si elegante

Combinand forma lavoarului (rotund, dreptunghi, oval sau elipsa) cu materialul special din care este compus, rezulta un design inconfundabil. In functie de stilul baii tale, poti opta pentru lavoare cu linii clare naturale sau margini subtiri ce ofera un design minimalist sau lavoare de dimensiuni mici si margini inguste pentru a oferi eleganta. Pe langa aceste preferinte, trebuie sa iei in considerare si modul de montaj, pentru ca acesta poate influenta modul de operare si functionalitate. De exemplu, chiuvetele incastrabile  vor face mai usoara curatarea blaturilor, in timp ce lavoarele cu stativ ofera mai mult stil. Daca amenajezi baia de serviciu, ia in considerare lavoarul de colt, pentru a fi mai incapatoare, iar daca e baia de oaspeti amenajeaz-o cu lavoare de dimensiuni corespunzatoare suspendate si cu mobilier compatibil.

e-Baie iti ofera lavoare care pe langa designul preferat, formele elegante, contururi subtiri sau curbe delicate ce creeaza o ambianta armonioasa, iti confera multe si din punct de vedere al functiilor si a solutiilor. Datorita gamei variate de care dispunem, iti poti amenaja baia ideala. Aceasta flexibilitate este o oportunitate unica de a combina articole sanitare, mobilier si oglinzi iluminate. Pentru a adauga o pata de culoare, poti opta pentru lavoarele bicolore a celor de la Villeroy&Boch ce dispun de o gama de culori diversificata precum: ruginiu, verde-cenușiu, roz pal, rosu burgund si multe altele.

Tu ce tip de lavoar alegi: cu design simplu, usor de folosit, care economiseste spatiu, sa fie usor de curatat si rezistent la uzura, sa ofere confort sau usor accesibil? Daca esti inca indecis, consultantii nostri te vor indruma spre alegerea corecta. (telefon / chat)