Product was successfully added to your shopping cart.

Lavoare pe blat

Articole 1 pina la 32 din 106 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articole 1 pina la 32 din 106 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Peste 100 de Lavoare Baie pe Blat

Pe e-Baie gasesti o gama variata de lavoare calitative pe blat avand diferite dimensiuni, culori si materiale. Fiind un produs sanitar necesar intr-o baie, forma, dimensiunile si designul trebuie alese cu grija pentru a se imbina armonios cu celelalte articole. O serie dintre acestea au gauri pentru fixarea pe blat, in timp ce altele se fixeaza prin greutatea proprie sau prin fixarea ventilului.

Atunci cand iti alegi lavoarul pe blat sa ti cont daca are orificiu de preaplin si/sau orificiu pentru baterie in functie de aceste orificii o sa iti alegi bateria sau sifonul.

Majoritatea lavoarelor dispun de tehnologia Ceramic+ care e un finisaj hidrofob facilitand astfel curatarea. Tehnologia reduce porozitatea suprafetei si micsoreaza asperitatile stratului de glazura, formandu-se astfel picaturi de apa care curg liber pe suprafata ceramicii, impreuna cu rezidurile.

Avantajele unei chiuvete pe blat

La e-Baie gasesti lavoare pe blat care au un design creativ ce se imbina cu partea practica. Un avantaj al acestui tip de lavoar este versatilitatea. Un lavoar pe blat este alegerea potrivita pentru orice stil. Fie ca montezi pe blat sau pe un mobilier, acesta va fi usor de montat sau de schimbat.

Diferenta dintre lavoarele pe mobilier de tip masca si lavoarul pe blat este nivelul chiuvetei. Orice chiuveta din aceasta categorie se poate monta pe un blat, dar nu orice chiuveta se poate monta pe masca de mobilier. In plus, datorita faptului ca lavoarul este pe blat, nu mai ai nevoie de setul de fixare in perete. Fie ca montezi pe blat sau pe mobilier, acesta ofera confort deoarece utilizatorul nu trebuie sa se aplece sau sa se ridice suplimentar. Lavoarul montat direct pe blat creeaza un efect vizual aparte, mai ales daca si blatul este unul de dimensiuni generoase. 

Daca ai nelamuriri, consultantii nostri sunt disponibili pentru a te indruma spre alegerea corecta. (contact / telefon)