Product was successfully added to your shopping cart.

Mobilier de baie

Articole 1 pina la 32 din 327 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 327 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

La e-Baie te rasfatam cu peste 350 de mobiliere de baie; dulapuri de diferite dimensiuni, masti pentru lavoare si blaturi pe care se monteaza chiuvete. Urmarim ultimele tendinte in aceasta categorie de articole. Astfel ti-am pregatit colectii complete de mobiliere de baie de la producatori recunoscuti: Cersanit, Aquaform sau Arthema.

Paleta de culori incepe de la alb, continua cu cappucino si wenge, diferite culori ale lemnului, ajunge la bordeaux, antracit sau chiar negru. Din punct de vedere al dimensiunilor, ne-am asigurat ca tu o sa ai o varianta, indiferent de spatiul disponibil in baie sau de preferintele tale.

In oferta noastra vei gasi dulapuri care incep de la categoria economica, pentru orice buget, si ajung la mobilier premium realizate din cele mai bune materiale existente pe piata. Iti garantam ca diferenta o vei sesiza in timp.

Pentru a te ajuta in alegerea unui mobilier, da-ne voie sa iti facem cateva recomandari; atunci cand cauti un mobilier de baie tine cont de faptul ca va fi montat in cel mai umed spatiu din casa - baia. Toate mobilierele de baie din magazinul nostru au cel putin un tratament/o protectie impotriva umiditatii. Nu te lasa pacalit de mobilierele de baie care sunt exagerat de ieftine. Netratat, lemnul expus la apa ajunge sa se deformeze, sa transpire si inevitabil sa cedeze.

Ca sa iti dam un exemplu de protectie, uita-te peste acest produs: Colectia Amsterdam - Aquaform.

Mobilierul, o masca de lavoar de 60 cm este realizat din MDF, o masa lemnoasa mai densa decat PAL-ul. Pentru mai multe informatii despre MDF citeste acest articol: Medium-Density Fiberboard. In plus, acest MDF este acoperit cu un strat de vopsea acrilica. Acesta din urma ii ofera aspectul lucios si o rezistenta suplimentara la apa.

Un alt aspect care merita urmarit atunci cand alegi un mobilier de baie este feroneria; sistemul (deobicei metalic) care pune in functiune sertarele, usile si alte elemente care se deschid/inchid. Un exemplu de feronerie premium este cea folosita in colectia Vela de la producatorul Arthema: Colectia Vela - Arthema.

Ultimul aspect este sistemul de montaj; incearca sa alegi un sistem ajustabil, o sa se dovedeasca mai practic. Spre exemplu, uitat-te peste acest mobilier Easy de la Cersanit: Colectia Easy - Cersanit. Foloseste un sistem ingenios pentru un montaj cat mai facil, si mai mult, usile se deschid in sistem push-to-open.

Spor la cumparaturi, iti stam la dispozitie pentru orice nelamurire prin telefon, e-mail sau chat live.