Product was successfully added to your shopping cart.

Mobilier de baie

Mobilier de baie

Articole 1 pina la 32 din 136 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 136 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gama Diversa de Dulapuri si Masti Chiuveta Baie

Mobilierul din baie, este un element important, dar care poate ridica un grad destul de ridicat de dificultate atunci cand trebuie sa faceti alegerea potrivita. Inainte de a face acest lucru ar fi de preferat sa luati în calcul urmatoarele aspecte.

1. Modele de masti pentru lavoar

Inainte de rasfoirea produselor sau parcurgerea sfaturilor de mai jos iti descriem  o categorie importanta pentru baia ta.In aceasta categorie vei gasi produse fabricate din materiale rezistente la umezeala din PAL, MDF sau HDF fabricate de producatori internationali precum Villeroy & Boch, Kolo, Geberit, KolpaSan.

Masca chiuveta baie o vei gasi in mai multe tipuri de finisaje si stiluri clasice sau moderne, lucioase sau mate de dimensiuni mici sau mari, colorate sau albe.

In oferta noastra vei gasi si alte produse care iti vor pune in valoare mobilierul de baie cum ar fi: Oglinzi, Portperiute sau Portprosop, lavoare sau baterii de lavoar.

2. Asortati mobila cu design-ul baii

Presupunand ca deja sunteti absolut convins ca baia dumneavoastra are nevoie de obiecte de mobila de baie, ar fi indicat sa realizati o imbinare cat mai placuta a acesteia cu restul baii. Astfel daca ne raportam la culoare, este important sa evitati contrastele majore, si culorile stridente. Nu este neaparat necesar ca totul in baia dumneavoastra sa fie de aceiasi culoare dar, este important ca aceste culori sa se imbine intr-un mod cat mai placut. Daca vorbim de aspectul baii, atunci este indiscutabil faptul ca, intr-o baie vintage aveți nevoie de un mobilier vintage. La fel trebuie procedat si in cazul in care design-ul baii este unul mai modern.

3. Evitati mobila voluminoasa

De cele mai multe ori baia este un loc de dimensiuni medii sau chiar mici. Spatiul este mereu binevenit, astfel ca ar fi indicat ca mobilierul pe care il alegeti sa nu fie unul robust, care sa ocupe mult spatiu si sa dea impresia de inghesuiala. Optati pentru obiecte de mobilier mai discrete dar care sa fie in acord cu ceea ce va doriti sa exprime baia dumneavoastra.

4. Aveti grija la material

Materialul este foarte important la mobila de baie, pe alocuri mai important decat cel al mobilei din restul casei. Alegeti mobila dintr-un material rezistent la umezeala. Nimeni nu-si doreste o mobila umflata gata sa crape. Astfel ca e absolut necesar sa va informati cu privire la calitatea materialului, si daca a fost tratat impotriva umezelii.

5. Alegeti un mobilier practic, usor de instalat, usor de curatat

in cazul nostru vorbim de mobila din baie, dar acest lucru este valabil pentru orice fel de mobilier. Acordati o atentie suplimentara a sistemul prin care sunt actionate usile si setarele. Este imperios necesar ca acest sistem sa fie unul de calitate, deoarece, cele mai multe defectiuni acolo se produc. In ceea ce priveste procesul de instalare, e de preferat sa alegeti un sistem ajustabil, in felul acesta puteti sa corectati intr-o anumita masura greselile de masurare. Ingrijirea mobilierului nu trebuie sa va consume timp, astfel mobilierele care au forme simple sau materiale lucioase sunt foarte usor de curatat.

6. Nu va lasati "pacaliti" de mobilierul foarte ieftin

Sunt o sumedenie de oferte la preturi extrem de mici, dar este necesar sa fiti atenti deoarece de cele mai multe ori aceste prețuri mici ascund lipsa unei tehnologii de fabricatie potrivite unei bai sau mediu umed. Principala problema fiind legata de material, care se deterioreaza foarte repede. Analizati bine inainte de a lua decizia si aveti in vedere felul in care arata baia dumneavoastra. Daca aveti o baie de lux, atunci ar fi indicat sa va luati un mobilier de lux, chiar daca pretul este putin mai ridicat. Intr-o baie obisnuita puteti alege o mobila mai ieftina, dar aveți grijă la material.

Este bine si mai rentabil  sa aveti In vedere sfaturile de mai sus. Va asteptam cu un telefon sau e-mail pentru a va oferii cele mai bune informatii in alegerea produsului corect.