Product was successfully added to your shopping cart.

Mobilier de baie

Mobilier de baie

Articole 1 pina la 32 din 216 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 216 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sfaturi pentru alegerea mobilierului de baie

Mobilierul din baie, este un element important, dar care poate ridica un grad destul de ridicat de dificultate atunci când trebuie să faceți alegerea potrivită. Înainte de a face acest lucru ar fi de preferat să luați în calcul anumite aspecte.

1. Asortați mobila cu design-ul băii

Presupunând că deja sunteți absolut convins că baia dumneavoastră are nevoie de obiecte de mobilier, ar fi indicat să realizați o îmbinare cât mai plăcută a acesteia cu restul băii. Astfel dacă ne raportăm la culoare, este important să evitați contrastele majore, și culorile stridente. Nu este neapărat necesar ca totul în baia dumneavoastră să fie de aceiași culoare dar, este important ca aceste culori să se îmbine într-un mod cât mai plăcut. Dacă vorbim de aspectul băii, atunci este indiscutabil faptul că, într-o baie vintage aveți nevoie de un mobilier vintage. La fel trebuie procedat și în cazul în care design-ul băii este unul mai modern.

2. Evitați mobila voluminoasă

De cele mai multe ori baia este un loc de dimensiuni medii sau chiar mici. Spațiul este mereu binevenit, astfel că ar fi indicat ca mobilierul pe care îl alegeți să nu fie unul robust, care să ocupe mult spațiu și să dea impresia de înghesuială. Optați pentru obiecte de mobilier mai discrete dar care să fie în acord cu ceea ce vă doriți să exprime baia dumneavoastră.

3. Aveți grijă la material

Materialul este foarte important la mobila de baie, pe alocuri mai important decât cel almobilei din restul casei. Alegeți mobila dintr-un material rezistent la umezeală. Nimeni nu-și dorește o mobilă umflată gata să crape. Astfel că e absolut necesar să vă informați cu privire la calitatea materialului, și dacă a fost tratat împotriva umezelii.

4. Alegeți un mobilier practic, ușor de instalat

În cazul nostru vorbim de mobila din baie, dar acest lucru este valabil pentru orice fel de mobilier. Acordați o atenție suplimentară a sistemul prin care sunt acționate ușile și setarele. Este imperios necesar ca acest sistem să fie unul de calitate, deoarece, cele mai multe defecțiuni acolo se produc. În ceea ce privește procesul de instalare, e de preferat să alegeți un sistem ajustabil, o să se dovedească mai practic.

5. Nu vă lasați păcăliți de mobilierul foarte ieftin

Sunt o sumedenie de oferte la prețuri extrem de mici, dar este necesar să fiți atenți deoarece de cele mai multe ori aceste prețuri mici ascund defecte majore. Principala problemă fiind legată de material, care se deteriorează foarte repede. Analizați bine înainte de a lua decizia și aveți în vedere felul în care arată baia dumneavoastră. Dacă aveți o baie de lux, atunci ar fi indicat să vă luați un mobilier de lux, chiar dacă prețul este puțin mai ridicat. Într-o baie obișnuită puteți alege o mobilă mai ieftină, dar aveți grijă la material.

Este bine să aveți în vedere cât mai multe aspecte și să consultați cât mai multe sfaturi înainte de a lua decizia în privința achiziționării mobilierului de baie. Aceste sfaturi vă vor fi de ajutor în alegerea dumneavoastră.