Product was successfully added to your shopping cart.

Sisteme de dus

Sisteme de dus

Articole 1 pina la 32 din 158 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 158 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Indiferent de tipul de cabina/walk-in ales de tine, un lucru este sigur; ai nevoie de apa. Pentru un dus functional apa trebuie sa intre, sa te spele, si apoi sa iasa din compartimentul cabinei/walk-in-ului.

Pentru evacuare, iti recomandam sectiunea de rigole si sifoane de dus: Sisteme de evacuare ale apei. Pentru apa, iti recomandam oferta noastra variata de seturi de dus.

Indiferent ca doresti un set de dus intreg, sau doar un furtun de dus, avem ~300 de articole pregatite pentru tine. In aceasta categorie de baie vei gasi: paneluri de dus, seturi de dus, pare de dus, capete fixe de dus, furtunuri de legatura.

Toate articolele de dus sunt de la trei dintre cei mai mari producatori de instalatii din lume: Kludi, Hansgrohe si Grohe. Preturile pentru un set complet de dusi incep de la 144 de Lei si pot ajunge la 9,200 Lei - pentru un dus de lux.

Un set de dus conventional contine para de dus, bara fixa si furtunul care face legatura dintre para si bateria de dus. Te invitam sa rasfoiesti si oferta noastra de baterii pentru dus: Baterii de Dus. Pentru orice informatie suplimentara, te rugam sa ne contactezi prin e-mail, telefon sau chat live.