Product was successfully added to your shopping cart.

Vase WC

Vase WC

Articole 1 pina la 32 din 221 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 221 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sfaturi pentru alegerea vasului WC

Vasul WC reprezintă un element extrem de important în baia dumneavoastră. Astfel, înainte de a decide ce vas să achiziționați, ar fi indicat să luați la cunoștință anumite sfaturi care vă pot fi de folos și de ce nu, vă pot ușura alegerea.

1. Evitați vasele WC de formă pătrată

Principala caracteristică a unui vas de WC este confortul. În acest este indicat să optați pentru un vas care să aibe o formă ovală sau rotundă. Dacă alegeți un vas de formă pătrată de exemplu, confortul este la cote mai mici.

2. Încercați să alegeți un vas de mărime potrivită

Mărimea este și ea un aspect important și influențează aceeași caracteristică și anume confortul. Un vas de dimensiuni mari nu doar că ocupă mult spațiu în baie, dar oferă un disconfort evident. La fel este și în cazul vaselor prea mici, astfel că este necesar să aveți în vedere acest aspect și să alegeți un vas potrivit pentru dumneavoastră, sau mai bine zis pentru posteriorul dumneavoastră.

3. Alegeți un vas de WC în acord cu restul elementelor din baie

În primul rând vorbind din punct de vedere cromatic, este indiscutabil faptul că, culorile trebuie să coincidă cu a celorlalte elemente din baia dumneavoastră. Un alt aspect foarte important legat de vasul de WC este design-ul. Cu alte cuvinte trebuie să vă hotărâți în primul dacă vă doriți un vas WC cu rezervorul la vedere sau cu rezervor ascuns. Acest lucru îl decideți în funcție de celelalte utilități din baie. Dacă sunteți adeptul ascunderii țevilor și a altor elemente pe care nu le doriți la vedere, atunci ar fi indicat ca rezervorul să fie ascuns, la fel și scurgerea, optând astfel pentru un vas WC suspendat.

4. Forma influențează modul de curățare

Un aspect extrem de important al WC-ului este curățenia. Este evident faptul că vă doriți să aveți un vas WC cât mai curat, acest lucru este de multe ori influențat de forma vasului, care nu permite o curățare rapidă și eficientă a interiorului WC-ului atunci când trageți apa. Ar fi indicat să aveți în vedere acest aspect important atunci când faceți alegerea.

5. Bugetul este factorul principal

Ca în orice problemă legată de achizițonarea unui produs, bugetul rămâne actorul principal. Este clar că, în cazul în care aveți o baie luxoasă, nu puteți opta decât pentru un vas WC la fel de luxos. În acest caz, cel mai probabil bugetul este unul mai mare, având astfel posibilitatea să cheltuiți mai mulți bani pe un asemenea vas. Dacă nu aveți o baie super luxoasă și vă doriți un vas de WC simplu, potrivit vibe-ului băii dumneavoastră, atunci îndreptați-vă atenția către produse la prețuri mai accesibile.

Vasul WC trebuie să fie în primul rând confortabil. Acesta este primul gând pe care trebuie să-l aveți în minte atunci când vă decideți să achiziționați unul. Pe lângă partea de confort ar fi bine să aruncați o privire și asupra acestor sfaturi care vă vor fi de mare folos.