Product was successfully added to your shopping cart.

Vase WC suspendate

Articole 1 pina la 32 din 71 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Articole 1 pina la 32 din 71 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gama vasta de Vase WC suspendate

Vasul Wc suspendat a devenit foarte popular datorita aspectului foarte placut, spatiului mic pe care il ocupa si a usurintei cu care se curata si se intretine. Liniile produsului pot fi rotunjite sau drepte ce ofera un aspect solid si delicat in acelasi timp.

Avantajele unui Vas WC Suspendat

Unul dintre avantajele vasului este ca prinderile sunt ascunse in perete, iar conturul exterior inchis. Alaturi de acest produs, poti achizitiona un capac wc compatibil pentru a se completa armonios. Un avantaj pe care il au produsele pe care ti le punem la dispozitie e tratamentul antibacterian. Datorita acestuia curatarea este mai facila.

Daca te-ai decis asupra vasului Wc, iti recomandam sa vezi si categoria de rezervoare, rame de motaj si sisteme de prindere Fischer.

e-Baie iti pune la dispozitie o gama variata de vase WC cu diferite functii si solutii care vor contribui la confortul tau, raspund nevoilor individuale si protejeaza mediul inconjurator. Daca ai dificultati in alegerea unui produs sanitar, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te indruma. (telefon / chat)