Product was successfully added to your shopping cart.

Accesorii de baie

Accesorii de baie

Articole 1 pina la 32 din 243 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 243 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gama Vasta de Accesorii pentru Baie

Baia se numara printre cele mai importante incaperi din locuinta unui om, insa accesoriile de baie sunt de multe ori trecute cu vederea. Multe persoane se concentreaza pe obiecte sanitare, gresie si faianta, instalatii si uita de importanta acestor articole de baie.

Accesoriile de baie sunt acele detalii care completeaza baia intr-un mod armonios. In cazul unei bai mici, recomandarea designerilor este aceea sa utilizezi spatiul si pe verticala intrucat acest lucru va salva foarte mult din spatiul util din jurul obiectelor sanitare.

Accesorii Baie Calitative

In aceasta categorie vei gasi o gama diversa de accesorii: cuiere, dozator de sapun, etajere si rafturi baie, cosuri de gunoi, porthartie, portpahare, portperie, portperiute, portprosoape, savoniere, recipient pentru dischete, demachiante, bara de sprijin pentru cada.

Multe din accesoriile noastre de baie sunt seturi complete. Astfel, poti potrivi cu usurinta accesoriile de baie achizitionate. Daca ai nelamuriri sau ai nevoie de sfaturi, specialistii nostri sunt disponibili pentru a te indruma spre alegerea corecta. (contact / telefon)