Product was successfully added to your shopping cart.

Baterii baie

Baterii baie

Articole 1 pina la 32 din 434 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articole 1 pina la 32 din 434 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gama Vasta de Baterii Baie Calitative

Unul dintre cele mai importante obiecte din baie este bateria sanitara ( de lavoar, de dus , de cada, bideu) fiind folosita zilnic. Trebuie aleasa cu grija deoarece fiind cea mai expusa, sa nu se deterioreze rapid. Deteriorarea este realizata atat prin folosire, cat si prin presiunea apei. De aceea, pentru a nu fi inlocuita frecvent, trebuie sa iei in considerare materialul din care e confectionat, designul, dar si daca e eco-friendly.

Avantaje baterie baie de calitate

 • Material. Bateriile realizate din material de cea mai buna calitate rezista in timp deoarece nu contin componente din plastic sau alte elemente care nu se deterioreaza.
 • Design. Avand o gama variata, ai la dispozitii diferite design-uri in functie de preferintele tale de stil si de amenajarea baii. Vei gasi baterii retro, modern, rustice sau elemente ceramice inedite.
 •  Tehnologii inovatoare. Majoritatea bateriilor de pe e-Baie contin tehnologii inovatoare fiind silentioase si economice. Solutiile integrate in bariile de baie, pot economisi apa pana la 50% din consumul total.

Pe e-Baie gasesti o gama impresionanta de baterii de la patru producatori de renume, calitative si la preturi accesibile. Daca intampini o problema sau ai nevoie de  informatii suplimentare, apeleaza cu incredere la noi! (telefon)