Acordă-i bucătăriei tale un pic de atenție. O mică prezentare a produselor din catalogul nostru

Chiar dacă suntem pe nișa de baie, ne-am gândit să facem o excepție astăzi și să ne direcționăm un pic atenția pe produsele de bucătărie. Aceasta fiind la fel de importantă ca baia. Indiferent cât de mult sau puțin îți petreci timpul în bucătărie spălatul vaselor este inevitabil. Cu toții ne dorim vase extraordinar de curate și ușor de curățat sau ca jetul bateriei să curețe eficient acel strat de ceara sau impurități de pe coaja fructelor și a legumelor.

Fiecare produs contează în alcătuirea bucătăriei de vis, iar noi îți venim în ajutor pentru a-ți alege elementele care ți se potrivesc bucătăriei tale.

Producatori ca: Ferro, Kludi, Hansgrohe și Alcadrain vin în ajutorul tău cu produse inovatoare pentru orice stil de viață dar și design.

Dacă ești adeptul noilor tehnologii îți recomandăm bateriile de bucătărie de la Hansgrohe precum Aquno Select M81 250 cu două tipuri de pulverizare și pipă extractibilă, iar dacă îți dorești ceva mai mult din partea unei baterii îți recomandăm Aqittura M91 FilterSystem 240 sau Aqittura M91 210 cu sistem de filtrare a apei.

baterie_hansgrohe_Aqittura_M91_210_sistem_filtrare_apa

Instalație chiuvetă cu filtru de apă si baterie Hansgrohe, Aqittura M91 210

Bateriile de bucătărie Hansgrohe sunt dotate cu tehnologie ce facilitează curățarea aeratoarelor. Iar distanța dintre baza bateriei și punctul de curgere a apei este suficient de generoasă pentru ca tu să îți desfășori activitatea fără bătăi de cap.

Baterie de bucătărie Hansgrohe Metris Select M71, ComfortZone 320, crom

Poate că îți dorești o chiuvetă modernă cu finisaje rafinate și care aduce o notă de naturalețe în bucătărie. Chiuvetele fabricate din SilicaTec sunt rezistente la temperaturi ridicate, cu suprafețe dure și nedete fiind mai ușor de curățat. Materialul are în componența sa nisipul fin de cuarț.


Chiuveta Hansgrohe, SilicaTec, negru grafit

Iar dacă optezi pentru una dintre chiuvetele Hansgrohe îți recomandăm sifonul de la același brand pentru a evita eventualele greșeli care pot apărea în timpul utilizării. Ai opțiunea de alege dintr-un set de sifon cu ventil si preaplin manual sau automat. Dar îți recomandăm să te consulți cu specialistul nostru în momentul achiziționării pentru a stabili cu exactitate compatibilitatea dintre chiuveta și sifon.


Set sifon de chiuveta, ventil si preaplin Hansgrohe D16-10 

Produsele Kludi le recomandăm celor practici, unde funcționalitatea este partea esențială a bucătăriei. Bateriile fabricate de brandul german sunt de înaltă calitate, care servesc nevoile utilizatorilor dar fac și economie de apă, cu pipe mobile și extractibile precum bateria din colecția Objekta sau cu grad de confort mărit și protectie împotriva fluctuațiilor de presiune a apei ca bateria din colecția L-ine.

Pentru adepții stilului retro recomandăm de la brandul Ferro bateria cu pipă mobilă Retro New. Sau pentru cei extravaganți le sugerăm bateriile din colecția Zumba, Zumba II și Zumba slim 2F cu pipă flexibilă disponibilă în 9 culori. 

Baterie de bucătărie Ferro, Retro New, crom

Baterie de bucătărie Ferro, Algeo, crom

Baterie de bucătărie Ferro, Zumba, roșu și chiuveta Mezzo II, gri

Celor care își doresc un strop de opulență sau rafinament considerăm că bateria aurie din colecția Fiesta ar fi pe placul lor. Se asortează în bucătăria cu accente aurii și cu mobilier în stil clasic dar și în bucătăriile moderne. În privința chiuvetelor de la Ferro, catalogul nostru este variat în funcție de culori (grafit, gri și nisip) și forme (dreptunghiular și rotund). 

Chiuveta de bucătărie Ferro, Mezzo II dreptunghiulara, grafit

Iar pentru cei care nu își doresc schimbări mari dar de efect în utilizarea chiuvetei avem instalații de bucătărie de ultimă generație. Produsele Alcadrain sunt în conformitate cu reglementările Uniunii Europene, iar materialele folosite în producerea sifoanelor și a ventilelor sunt de înaltă calitate. Așadar, în cazul în care îți dorești o scurgere mai rapidă sau ventil care să păstreze resturile de mâncare fără să pătrundă în sifonul chiuvetei Alcadrain este alegerea. 

Sifon pentru chiuveta, Alcadrain, cu sită din oțel inoxidabil

Descoperă ofertele noastre pentru bucătării moderne pe siteul nostru.