Acord─â-i buc─ât─âriei tale un pic de aten╚Ťie. O mic─â prezentare a produselor din catalogul nostru

Chiar dac─â suntem pe ni╚Öa de baie, ne-am g├óndit s─â facem o excep╚Ťie ast─âzi ╚Öi s─â ne direc╚Ťion─âm un pic aten╚Ťia pe produsele de buc─ât─ârie. Aceasta fiind la fel de important─â ca baia. Indiferent c├ót de mult sau pu╚Ťin ├«╚Ťi petreci timpul ├«n buc─ât─ârie sp─âlatul vaselor este inevitabil. Cu to╚Ťii ne dorim vase extraordinar de curate ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat sau ca jetul bateriei s─â cure╚Ťe eficient acel strat de ceara sau impurit─â╚Ťi de pe coaja fructelor ╚Öi a legumelor.

Fiecare produs conteaz─â ├«n alc─âtuirea buc─ât─âriei de vis, iar noi ├«╚Ťi venim ├«n ajutor pentru a-╚Ťi alege elementele care ╚Ťi se potrivesc buc─ât─âriei tale.

Producatori ca: Ferro, Kludi, Hansgrohe┬á╚Öi Alcadrain vin ├«n ajutorul t─âu cu produse inovatoare pentru orice stil de via╚Ť─â dar ╚Öi design.

Dac─â e╚Öti adeptul noilor tehnologii ├«╚Ťi recomand─âm bateriile de buc─ât─ârie de la Hansgrohe precum Aquno Select M81 250 cu dou─â tipuri de pulverizare ╚Öi pip─â extractibil─â, iar dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti ceva mai mult din partea unei baterii ├«╚Ťi recomand─âm Aqittura M91 FilterSystem 240 sau Aqittura M91 210┬ácu sistem de filtrare a apei.

baterie_hansgrohe_Aqittura_M91_210_sistem_filtrare_apa

Instala╚Ťie chiuvet─â cu filtru de ap─â si baterie┬áHansgrohe, Aqittura M91 210

Bateriile de buc─ât─ârie Hansgrohe sunt dotate cu tehnologie ce faciliteaz─â cur─â╚Ťarea aeratoarelor. Iar distan╚Ťa dintre baza bateriei ╚Öi punctul de curgere a apei este suficient de generoas─â pentru ca tu s─â ├«╚Ťi desf─â╚Öori activitatea f─âr─â b─ât─âi de cap.

Baterie de bucătărie Hansgrohe Metris Select M71, ComfortZone 320, crom

Poate c─â ├«╚Ťi dore╚Öti o chiuvet─â modern─â cu finisaje rafinate ╚Öi care aduce o not─â de naturale╚Ťe ├«n buc─ât─ârie. Chiuvetele fabricate din SilicaTec sunt rezistente la temperaturi ridicate, cu suprafe╚Ťe dure ╚Öi nedete fiind mai u╚Öor de cur─â╚Ťat. Materialul are ├«n componen╚Ťa sa nisipul fin de cuar╚Ť.


Chiuveta Hansgrohe, SilicaTec, negru grafit

Iar dac─â optezi pentru una dintre chiuvetele Hansgrohe ├«╚Ťi recomand─âm sifonul de la acela╚Öi brand pentru a evita eventualele gre╚Öeli care pot ap─ârea ├«n timpul utiliz─ârii. Ai op╚Ťiunea de alege dintr-un set de sifon cu ventil si preaplin manual sau automat.┬áDar ├«╚Ťi recomand─âm s─â te consul╚Ťi cu specialistul nostru ├«n momentul achizi╚Ťion─ârii┬ápentru a stabili cu exactitate compatibilitatea dintre chiuveta ╚Öi sifon.


Set sifon de chiuveta, ventil si preaplin Hansgrohe D16-10 

Produsele Kludi le recomand─âm celor practici, unde func╚Ťionalitatea este partea esen╚Ťial─â a buc─ât─âriei. Bateriile fabricate de brandul german sunt de ├«nalt─â calitate, care servesc nevoile utilizatorilor dar fac ╚Öi economie de ap─â, cu pipe mobile ╚Öi extractibile precum bateria din colec╚Ťia Objekta sau cu grad de confort m─ârit ╚Öi┬áprotectie ├«mpotriva fluctua╚Ťiilor de presiune a apei ca bateria din colec╚Ťia L-ine.

Pentru adep╚Ťii stilului retro recomand─âm de la brandul Ferro bateria cu pip─â mobil─â Retro New.┬áSau pentru cei extravagan╚Ťi le suger─âm bateriile din colec╚Ťia Zumba, Zumba II ╚Öi Zumba slim 2F cu pip─â flexibil─â disponibil─â ├«n 9 culori.┬á

Baterie de buc─ât─ârie Ferro, Retro New, crom

Baterie de buc─ât─ârie Ferro, Algeo, crom

Baterie de bucătărie Ferro, Zumba, roșu și chiuveta Mezzo II, gri

Celor care ├«╚Öi doresc un strop de opulen╚Ť─â sau rafinament consider─âm c─â bateria aurie din colec╚Ťia Fiesta ar fi pe placul lor. Se asorteaz─â ├«n buc─ât─âria cu accente aurii ╚Öi cu mobilier ├«n stil clasic dar ╚Öi ├«n buc─ât─âriile moderne. ├Än privin╚Ťa chiuvetelor de la Ferro, catalogul nostru este variat ├«n func╚Ťie de culori (grafit, gri ╚Öi nisip) ╚Öi forme (dreptunghiular ╚Öi rotund).┬á

Chiuveta de buc─ât─ârie Ferro, Mezzo II dreptunghiulara, grafit

Iar pentru cei care nu ├«╚Öi doresc schimb─âri mari dar de efect ├«n utilizarea chiuvetei avem instala╚Ťii de buc─ât─ârie de ultim─â genera╚Ťie. Produsele Alcadrain sunt ├«n conformitate cu reglement─ârile Uniunii Europene, iar materialele folosite ├«n producerea sifoanelor ╚Öi a ventilelor sunt de ├«nalt─â calitate. A╚Öadar, ├«n cazul ├«n care ├«╚Ťi dore╚Öti o scurgere mai rapid─â sau ventil care s─â p─âstreze resturile de m├óncare f─âr─â s─â p─âtrund─â ├«n sifonul chiuvetei Alcadrain este alegerea.┬á

Sifon pentru chiuveta, Alcadrain, cu sit─â din o╚Ťel inoxidabil

Descoper─â ofertele noastre pentru buc─ât─ârii moderne pe siteul nostru.