Profită de noile reduceri de la Villeroy & Boch!

Luna august a venit cu noi reduceri la brandul Villeroy & Boch pe site-ul nostru. Fie ca renovezi sau iti amenajezi noua ta baie cu siguranta setul de vas WC Avento Soul va da un plus de modernism, iar cada O.Novo iti va asigura experienta unei bai relaxante.

Villeroy & Boch este un producator premium de ceramica cu o experienta de 273 de ani si in tendinta cu noile tehnologii, iar produsele sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate ce se incadreaza in segmentele confort, premium si lux. Daca iti doresti standardele cele mai inalte pentru baia ta, iti recomandam cu drag marca Villeroy & Boch.


Set vas wc Avento Soul


Setul de vas WC suspendat Soul din colectia Avento este fara acea rama clasica (Direct Flush) ce asigura o igiena maxima, iar capacul slim este usor de demontat (Quick Release) si cu inchidere lenta (Soft Close) ceea ce inseamna ca nu vei mai auzi capacul trantindu-se, iar accidentele minore sunt prevenite.

Amintind mai sus de termenul Direct Flush este inovatia care le apartine celor de la V&B. In cazul vaselor de toaleta cu rama, murdaria este greu de curatat. Vasele rimless obisnuite permit o curatare usoara si rapida, dar in cazul in care debitul de apa nu este bine reglat apa poate sa stropeasca in afara vasului. Sistemul Direct Flush, neavand rama numai o bordura, reuneste avantajele celor doua sisteme.


Cada de baie O.Novo



Cada este fabricata din acril sanitar rezistent la impact si socuri. Deoarece este foarte nedeta suprafata cazii are si proprietati antibacteriene si fiind foarte usor de curatat.

Potrivita confortului ce ti-l ofera o baie bine meritata la finalul unei zile agitate, cada este prevazuta cu forma pentru spate pentru a sta comod si a te bucura de cateva minute de liniste.

Nu mai sta pe ganduri si profita de reduceri pana pe 31 august click aici.