Rigola de duș. Instalația elegantă din amenajarea băii.

Când vine vorba de confortul casei cu toții ne dorim tot ce e mai bun la prețuri accesibile. De la instalații confecționate din cele mai bune și rezistente materiale până la obiectele sanitare și cabine de duș de ultima generație.

O cabină de duș bine pusă la punct este o încântare, iar dacă apare cea mai mică inconveniență încântarea devine un coșmar. De aceea în acest post vom vorbi despre rigolele pentru duș.

Fie că ai ales un paravan de duș sau o cabina de duș cu montaj pe pardoseala, cu siguranță, vei avea nevoie de o rigolă.

Rigola de dus AlcaPlast Fit and Go

Rigola este soluția elegantă de a ascunde partea de instalații într-o amenajare. Fie că rigola este simplă cu acele gratii sau cu capac faianțabil rolul este același, adică să strângă și să evacueze apa de pe suprafața pardoselei. Vei găsi in magazinul nostru rigole de la branduri ca PlastBrno, Kessel, Geberit sau AlcaPlast.

Rigola de la Geberit CleanLine 60

După cum am spus și în postul anterior (Câteva sfaturi înainte de a-ți cumpăra o cabina de dus) înainte de a monta cabina de duș în baie trebuie să se țină cont de anumite aspecte.

În funcție de spațiul din duș se alege și rigola. Dacă una dintre laturile (unde se dorește a fi montată rigola, de regulă sub sistemul de duș) este de 70 cm atunci se potrivește o rigolă de 65 cm. Rigola se montează înainte de a pune plăcile de gresie.

Recomandăm rigolele cu capac faianțabil deoarece sunt mai puțin perceptibile și se integrează foarte bine în ambianța băii. În fucție de modelul ales, fiecare rigolă are un interval de înălțime pentru montaj. Recomandăm să țineți cont și de sfaturile instalatorului înaine de a alege modelul de rigolă dorit.