Product was successfully added to your shopping cart.

Lavoare de baie Cersanit

Articole 1 pina la 32 din 53 in total

  1. 1
  2. 2

Articole 1 pina la 32 din 53 in total

  1. 1
  2. 2

Alegerea unei chiuvete potrivite pentru baia noastră este o decizie importantă. Cu toții ne dorim ca lavoarul ales să joace un rol funcțional dar și unul estetic în băile noastre, de aceea lavoarele Cersanit sunt alegerea corectă când vine vorba de calitate și design. Cersanit este un brand de renume la nivel european, care produce o gama impresionantă de obiecte sanitare, inclusiv lavoare de baie.

Înainte de a alege o chiuveta Cersanit potrivită, trebuie să luăm în calcul anumite aspecte importante. Acestea includ în primul rând bugetul, apoi mărimea, stilul și culorile băii, și în cele din urmă cum vom realiza montajului. Cu accent pe noile concepte de producătorul polonez, noi îți recomandăm lavoarele Cersanit atât din categoria economica, dar și cele din segmentul de mijloc.

Lavoarul fiind de multe ori punctul de pornire pentru băile noastre, designul acestora variază în materie de aspect, dimensiune și material. Chiuvetele Cersanit sunt fabricate fie din ceramică tradițională sau conglomerat, suprafața lor fiind foarte solidă și rezistentă la pătare, indiferent de material.

În oferta noastră bogată de chiuvete Cersanit vei găsi lavoare de forme și dimensiuni variate, ce includ postamente, lavoare de montat pe perete sau pe blat, în mobilier sau pentru colț. Cu siguranță există un lavoar Cersanit pentru toate gusturile, fie că avem nevoie de o chiuveta pentru o baie mică de serviciu, sau un lavoar mai mare pentru o baie mare. Fiecare model este disponibil în formate diferite.