Product was successfully added to your shopping cart.

Dulapuri baza si Masti Lavoare

Articole 1 pina la 32 din 145 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 145 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Un set de mobilier de baie contine, in mod obisnuit, o masca de lavoar, unul sau mai multe dulapuri (coloane de depozitare) si o oglinda. Masca de lavoar este o piesa extrem de importanta in baia ta; o sa iti povestim de ce.

Dulapul pentru lavoar iti ofera spatiu de depozitare. Mai demult, chiuveta era sprijinita de un piedestal sau de un aparator de sifon (semipiedestal). Astazi, incercam sa eficientizam cat mai mult spatiul casei. Astfel, a aparut si produsul intitulat masca pentru lavoar.

Masca de lavoar va avea aproximativ aceeasi dimensiune ca si lavoarul si va fi montata pe perete, sau va fi stativa - cu picioare. Deobicei, dulapul de chiuveta are unul sau doua sertare. In oferta noastra vei gasi masti de lavoar fabricate din PAL sau MDF, in peste 15 culori, dimensiuni care incep de la 40 de cm (latime) si ajung la 120 cm (latime). Unele au si sistem de inchidere lenta, sau deschidere prin apasare.

Te invitam sa te uiti peste oferta de mobilier de baie si nu uita ca stam la dispozitia ta prin telefon, e-mail sau chat live.